Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αριστερό Εξτρέμ

ΑρχικήΑριστερό Εξτρέμ

Επιστήμη τροφίμων: Η ανακύκλωση της άχρηστης γνώσης

Εφαρμοσμένη έρευνα ή έρευνα για την έρευνα;

Διαχείριση Κρίσεων στη βιομηχανία τροφίμων: Το σενάριο της φρίκης και το σενάριο της σιγουριάς

Από λόγια πάμε καλά αλλά όταν φτάνει η κρίσιμη στιγμή να διαχειριστούμε μια κρίση τα κάνουμε μαντάρα

Σπουδές επιστήμονα τροφίμων: Houston… we got a problem!

Το χάσμα ανάμεσα στις γνώσεις που προσφέρουν τα Πανεπιστήμια και στις γνώσεις που χρειάζεται η αγορά

Φυτικό γάλα: Μυστικά και ψέματα

Tο να ξοδεύουμε ακόμα και ένα ευρώ για φυτικά γάλατα είναι κουτό!

Ο ελαιοχρωματιστής, το κρασί και το Γαλλικό Παράδοξο…

Του Γιάννη Ζαμπετάκη* Με αφορμή τα νέα σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό είναι ένα σχόλιο που...

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο