Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Βασικά θέματα της επιστήμης τροφίμων για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύσεις, παρουσίαση βιβλίων και πτυχιακές/μεταπτυχιακές διατριβές.
Καινοτομία: Mέθοδος μετατρέπει το πλαστικό σε… φαγητό
Βιομηχανία τροφίμων: Οι πρακτικές μηδενικής επαφής για βελτίωση ασφάλειας και ποιότητας- Αύξηση 30% στην παραγωγικότητα
Τεχνολογία: Βελτίωση γεύσης στα vegan προϊόντα μέσω βιο-καθαρισμού
Βιομηχανία τροφίμων: Πως αντιμετωπίζεται η ενζυμική αμαύρωση σε φρούτα και λαχανικά
Οι ελληνικές ελιές Καλαμών στο επίκεντρο έρευνας του αμερικανικού πανεπιστημίου Yale
"OLIVES FOR HEALTH": τα οφέλη στην υγεία.
Ψωμί: Πώς να μειωθεί το αλάτι χωρίς να αλλοιωθεί η γεύση και η ζύμωση
4 τρόποι μείωσης νατρίου.
Ανάλυση μυκοτοξινών Τ-2/ ΗΤ-2: Νέες τεχνικές διαλογής και επιβεβαίωσης
ELISA και UPLC/FLD συμπληρωματικές μέθοδοι στους επίσημους ελέγχους.
Ακτίνες Χ: χρήση για την ζύγιση προϊόντων με απίστευτες δυνατότητες
Νέο όπλο στα χέρια των επιχειρήσεων τροφίμων. Του Νίκου Γδοντέλη*
Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli ! (2)
Αυτά συμβαίνουν όταν η επιστήμη το ...τερματίζει!
Plant based καλαμάρι προ των πυλών
Plant-based innovation: From fermentation-derived calamari. 14-Jun-2021 By Flora Southey
Βενζόλιο
Χημικός Επιμολυντής.
Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους
Παπαδοπούλου, Όλγα του Σπυρίδωνα. ΓΠΑ Σχολή Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης. Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Alice Pennacchioni. 2021, MA thesis in Food Law and Policies
Μαθαίνω καλύτερα το Excel 2019
Excel 2019 FREE cheat sheets από την CustomGuide - Μαθαίνω καλύτερα και εκπαιδεύω συνεργάτες, υπαλλήλους και πελάτες.
Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων
Μαχγκούμπ, Σαμίρ του Αχμέτ, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων.
Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα του
Πουλοπούλου, Ιωάννα του Πέτρου, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής.
Τα πλεονεκτήματα της ήπιας επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών
Δημοσιευμένο Άρθρο του Mohammed Wasim Siddiqui στο Journal of Scientific & Industrial Research
Δημιουργία focus group για γευστική δοκιμή μαγιονέζας
Δημοσιευμένο Άρθρο της Alejandra Flores στο Journal of Sensory Studies
ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ
Γλυκαντικό
RASFF 2019
Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές.
Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές