Ασφάλεια τροφίμων: Πως ένα χαλασμένο σάντουιτς οδηγεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Ασφάλεια τροφίμων: Πως ένα χαλασμένο σάντουιτς οδηγεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

cibum team

Η ασφάλεια των τροφίμων διασφαλίζεται μόνο αν το επίπεδο ευθύνης, όλων όσοι ασχολούνται με τον χώρο, από τον επαγγελματία έως τον καταναλωτή είναι υψηλό. Ωστόσο, όσο και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και παρά την εντατική προσπάθεια, πρόνοια, νομοθεσίες και κανονισμούς υπάρχουν πλείστα περιστατικά μολύνσεων στα τρόφιμα. Τελευταίο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας ,είναι η περιπέτεια του Βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αμανατίδης.

Ο κ. Αμανατίδης όπως δήλωσε στο OPEN η κατανάλωσή ενός σάντουιτς, του προκάλεσε πρόβλημα στο παχύ έντερο, καθώς ο εντερόκοκκος, μέσα από τη δηλητηρίαση, μπήκε στο

«Έφαγα, το βράδυ παρουσιάστηκαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός. ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία παράξενα, ότι υπάρχει φλεγμονή. Προσπαθήσαμε να δείξουμε εάν είναι σαλμονέλα. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσα από αίμα μπήκε στο έντερο και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα», είπε ο Βουλευτής.

«Έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά» τόνισε και πρόσθεσε ότι έχει σκοπό να επικοινωνήσει με το κατάστημα που πήρε το σάντουιτς για να προστατεύσει του επόμενους πελάτες.

Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;