Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΡΟΣΟΧΗ από ΕΦΕΤ: Ανάκληση γνωστών κρουασάν λόγω μούχλας – Καταγγελίες από καταναλωτές

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΠΡΟΣΟΧΗ από ΕΦΕΤ: Ανάκληση γνωστών κρουασάν λόγω μούχλας - Καταγγελίες από καταναλωτές
spot_img

Τα ανακληθέντα προϊόντα πωλούνται από τα μεγάλα σουπερμάρκετ, περίπτερα και καταστήματα ψιλικών σε όλη τη χώρα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχου στο πλαίσιο διερεύνησης αναφορών-καταγγελιών από καταναλωτές, διαπίστωσε την ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλας πρασινωπής χροιάς) στην επιφάνεια του προϊόντος «ΚΡΟΥΑΣΑΝ», με εμπορική ονομασία «DANISH MINI BITES ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ», με ημερομηνίες ανάλωσης 14.09.2022, 19.09.2022 και 30.09.2022, σε συσκευασίες των 120 γραμμαρίων, τα οποία παράγονται από την εταιρεία «PANINI A.E.» που έχει
έδρα στο 1o ΧΛΜ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΜΜΟΥ, Τ.Κ. 59100.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Πάντως, σύμφωνα με το ιστότοπο της παρασκευάστριας εταιρείας, η Panini Foods εφαρμόζει όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα διασφάλισης ποιότητας (ISO 22000:2005, ISO 9001:2008), τηρώντας απόλυτα τις υψηλές προδιαγραφές και στόχους που έχει θέσει. Παράλληλα το δυναμικό της εταιρείας, το οποίο σήμερα ανέρχεται στα 71 άτομα, βρίσκεται σε συνεχή και διαρκή εκπαίδευση επί της υγιεινής των τροφίμων και μαζί με το επιστημονικό προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες διασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια στη παραγωγική διαδικασία των σάντουιτς, κρουασάν, γλυκών, κουλουριών Θεσσαλονίκης και άλλων αρτοσκευασμάτων. Συνεχής στόχος της εταιρίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των προσφερόμενων προϊόντων με γνώμονα την καινοτομία και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο