Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bread Factory: Διεύρυνση του δικτύου

ΑρχικήΝέαBread Factory: Διεύρυνση του δικτύου
spot_img

cibum team

Συνεχίζεται το επενδυτικό πλάνο και η επέκταση του δικτύου της Bread Factory με τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος έκτασης άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων, στην Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή του ΦΙΞ. Τα Bread Factory, που μετρούν ήδη 7 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, λειτουργούν από τον Νοέμβριο του 2020 με νέα μετοχική σύνθεση και διοίκηση η οποία είχε προαναγγείλει επενδυτικό πλάνο για τη διεύρυνση του δικτύου και την αναμόρφωση του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του concept τα Bread Factory, έχουν προχωρήσει στην σύναψη και νέων συνεργασιών με εταιρείες που βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας υψηλή ποιότητας πρώτες ύλες από κορυφαίους προμηθευτές. Ειδικότερα, με στόχο την διαρκή βελτίωση των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων που η αλυσίδα διαθέτει στους καταναλωτές μέσω των τμημάτων, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, αλλά και των έτοιμων γευμάτων η εταιρεία χρησιμοποιεί άλευρα της Μύλοι Αγίου Γεωργίου, όσπρια 3 Α, τοματικά προϊόντα Κύκνος, προϊόντα της Hellmann’s, βελγική σοκολάτα Callebaut, βούτυρο Γαλλίας Flechard, και αυγά από την εταιρεία Χρυσά Αυγά.

Το νέο κατάστημα θα διαθέτει, όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας, εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.

Η διοίκηση των Bread Factory, εξακολουθεί να προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall (πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.

Στο πλαίσιο αυτό τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα