Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξεπούλησε η HEINZ με το νέο “Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε κουτάκι” -Απάντηση στην πιθανή έλλειψη γαλοπούλας

ΑρχικήPicksNews LineΞεπούλησε η HEINZ με το νέο "Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε κουτάκι" -Απάντηση στην πιθανή έλλειψη γαλοπούλας
spot_img

Η Heinz κυκλοφόρησε μια σούπα σε κονσέρβα για το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο, με γαλοπούλα και όλα τα στολίδια – αλλά το κουτί περιορισμένης έκδοσης εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Big Soup περιέχει «μεγάλα κομμάτια» γαλοπούλας, χοιρινό, λαχανάκια Βρυξελλών, γέμιση, πατάτες, σάλτσα και κράνμπερι.

- Advertisement -

Η HEINZ παρήγαγε μόνο 500 κουτάκια της εποχικής σούπας, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερους αριθμούς το επόμενο έτος. Σε μια έρευνα για τη Heinz, το Opinium διαπίστωσε ότι το 36% όσων γιορτάζουν τα Χριστούγεννα προτιμούν το παραδοσιακό δείπνο από οποιοδήποτε άλλο γεύμα.

Σχεδόν οι μισοί (42%) από τους 2.027 ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι θα το έτρωγαν πιο συχνά αν δεν αργούσε να μαγειρευτεί και το 36% θα το έτρωγαν περισσότερο αν δεν ήταν τόσο ακριβό. Τα πρώτα κουτάκια σούπας, που κοστίζουν 1,75 ευρώ, κυκλοφόρησαν στον ιστότοπο της Heinz τη Δευτέρα. Αλλά μετά από λίγες ώρες ο ιστότοπος ενημέρωσε τους επισκέπτες για sold out.

Ο Anke von Hanstein, Brand Manager της Heinz Soups δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που 500 τυχεροί θα δοκιμάσουν αυτήν την εντυπωσιακή εποχική προσθήκη στην οικογένεια της Μεγάλης Σούπας της Heinz.

Η νέα γεύση σούπας της Heinz ήρθε μετά τις ειδοποιήσεις την περασμένη εβδομάδα ότι θα μπορούσε να υπάρξει έλλειψη γαλοπούλας  στο Ηνωμένο Βασίλειο  τα Χριστούγεννα.

Ο Graeme Dear, πρόεδρος του British Poultry Council, είπε ότι υπάρχει «πιθανότητα» να υπάρξει έλλειψη του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου εδέσματος και να χρειαστεί να γίνουν εισαγωγές από Ευρώπη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα