Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

Προϊστάμενος της Weetabix κατηγορείται για υβριστική γλώσσα σε βάρος υπαλλήλων

Ένας προϊστάμενος στην εταιρεία Weetabix εξανάγκασε σε παραίτηση έναν εργαζόμενό του, αφού μιλούσε προσβλητικά και επιθετικά προς αυτόν και άλλους υπαλλήλους.

Πρόγραμμα Ημερών Καριέρας ΔΥΠΑ 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Επιστήμονας Τροφίμων: Έρευνα για την εργασιακή ικανοποίηση και εξέλιξη – Τι πιστεύουν οι εργαζόμενοι

Έρευνα του IFT δείχνει πως αν και οι επιστήμονες τροφίμων είναι γενικά ευχαριστημένοι από τον κλάδο στις ΗΠΑ, εξακολουθούν να παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις.

Κλειστά αύριο καταστήματα και απαγόρευση ντελίβερι σε βόρεια και βορειοανατολική Αττική- Σημερινές εικόνες διανομέων στο χιόνι κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Κλειστά αύριο τα καταστήματα στην βόρεια και βορειοανατολική Αττική και απαγορεύονται μετά τις 18.00 οι υπηρεσίες delivery ή courier στις ίδιες περιοχές. Συνεχίζουν σήμερα τις παραδόσεις φαγητού πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και σε περιοχές με πολύ χιόνι.

Ισχυρή σύσταση προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για εφαρμογή τηλεργασίας

Σύσταση για εφαρμογή τηλεργασίας όπου είναι εφικτό σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, λόγω κακοκαιρίας. Αναλυτικά όλα τα μέτρα.

Τι κάνουν οι επιχειρήσεις εάν δεν μπορούν να προσέλθουν οι εργαζόμενοι στην εργασία, λόγω κακοκαιρίας;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι για τις αμοιβές και άδειες.

Οδηγός μεταφοράς ποτών σκοτώνεται σε ατύχημα, λόγω ανεπαρκών συνθήκων ασφάλειας

Η εταιρεία υποβλήθη σε πρόστιμο περίπου 900.000 ευρώ.

Η EFSA αναζητά επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 Φεβρουαρίου έως 3 Απριλίου 2023.

Χαλάκια κατά της ορθοστασίας και της κούρασης: Ένα πολύτιμο εργαλείο για σεφ και μάγειρες

Τι είναι τα χαλάκια κατά της κούρασης και γιατί οι επιχειρήσεις εστίασης πρέπει να τα διαθέτουν στο προσωπικό της κουζίνας ή του μπαρ.

Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Παράταση ασφάλισης για όλους όσοι έχουν οφειλές στα Ταμεία

Ανανέωση ασφάλισης εφόσον καταβάλουν το ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά υγείας -αναδρομικά για το έτος 2022.

Όμιλος Sani/Ikos: Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης – 8% αύξηση μισθών

Η αύξηση ισχύει για όλες τις ειδικότητες των ξενοδοχοϋπαλλήλων στα θέρετρα Sani Resort & Ikos Resorts.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ημέρες καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας με το “Bus Tour”

Συναντήσεις εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχειακών Ομίλων με ειδικευμένο και ανειδίκευτο προσωπικό του Τουριστικού Κλάδου.

H σκοτεινή όψη της υψηλής γαστρονομίας

Τραμπουκισμοί, μπούλινγκ, 18ωρες βάρδιες, καψόνια, κοκαΐνη και αλκοολισμός συνθέτουν την εικόνα πίσω από το... "υπό εξαφάνιση" Fine Dining - Oι Ελληνίδες του Νοma μιλούν στην «Κ»

Νόμος “FAST Recovery Act”: Η επανάσταση στις εργασιακές συνθήκες στα fast food

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Σακραμέντο έβαλε προσωρινά φρένο στην εφαρμογή νέου νόμου για τον καθορισμό των συνθηκών σε αλυσίδες fast food. Tι περιλαμβάνει και ποιοι αντιτίθενται σε αυτόν;

Από την 1η Απριλίου ο νέος κατώτατος μισθός

Σύμφωνα με τις υφιστάμενες ενδείξεις, ο νέος κατώτατος μισθός αναμένεται να κυμανθεί από 750 έως 800 ευρώ μεικτά. Το ύψος του θα οριστικοποιηθεί το αργότερο στις 10 Μαρτίου 2023.

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Εισφορές, συντάξεις, ταμεία – Η διαφορά μεταξύ του ΕΤΕΑΕΠ και του νεοϊδρυθέντος ΤΕΚΑ

Πως θα διαμορφωθούν φέτος οι εισφορές με βάση των πληθωρισμό.

Ρετσίνα Μαλαματίνα: Τρίωρη στάση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα

Σε ένδειξη συμπαράστασης στην εκδίκαση αγωγής των απεργών της "Μαλαματίνα".

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα καθορισμού του ποσοστού

Από την 1η Απριλίου 2023 θα ισχύσει ο νέος κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα.

Επιστολή κόλαφος από τους εργαζομένους του ΕΦΕΤ – Τα λειτουργικά έξοδα καλύπτονται από τα πρόστιμα!

Με επιστολή ο σύλλογος των εργαζομένων στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στις κυβερνήσεις των τελευταίων 12 ετών, καταδικάζει την εκχώρηση ελεγκτικού έργου σε ιδιώτες και κάνει λόγο για υπονόμευση του έργου του ΕΦΕΤ.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Εκτίναξη της τιμής σε εμφιαλωμένα νερά και σνακ!

Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2024 καταγράφονται σταθερές σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.

Σχολικά Κυλικεία: Αλλάζουν οι προδιαγραφές των τροφίμων που διατίθενται στα Ελληνόπουλα

Πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Διατροφής για τα τρόφιμα στα κυλικεία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης