Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Η σημασία (ή μη) της αξιολόγησης πελατών σε πλατφόρμες

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Η σημασία (ή μη) της αξιολόγησης πελατών σε πλατφόρμες
spot_img

Ποια ομάδα καταναλωτών επηρεάζουν οι αξιολογήσεις σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Οι αξιολογήσεις σε πλατφόρμες όπως το Yelp και το TripAdvisor μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τα εστιατόρια με υψηλές τιμές που εξυπηρετούν τουρίστες, αλλά έχουν μικρότερη επίδραση στα εστιατόρια που συχνάζουν «ντόπιοι» εκτός τουριστικών περιοχών, σύμφωνα με νέα έρευνα του Cornell.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο στο Strategic Management Journal, επικεντρώθηκε στα εστιατόρια της Νέα Υόρκης και αποκάλυψε ότι σε γειτονιές που συχνάζουν ντόπιοι και όχι τουρίστες οι αξιολογήσεις σε διάφορες πλατφόρμες δεν επηρέασαν τις πωλήσεις. Αυτό γιατί οι ντόπιοι έχουν πληροφορίες από «πρώτο χέρι» για τα εστιατόρια της περιοχής τους και δεν βασίζονται σε πληροφορίες του διαδικτύου. Οι τουρίστες, από την άλλη πλευρά, δεν έχουν αυτές τις πληροφορίες από πρώτο χέρι, επομένως πρέπει να βασίζονται σε πλατφόρμες αξιολόγησης για να ενημερώνουν τις επιλογές τους.

Αυτή η έρευνα είναι πολύτιμη για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές εστιατορίων, επειδή προσδιορίζει τους καταναλωτές που αναζητούν και επηρεάζονται από τις πλατφόρμες αξιολόγησης ως τουρίστες και καταναλωτές των εστιατορίων με το υψηλότερο κόστος, είπε ο Greenberg. Υπογραμμίζει επίσης τη σημασία του συντονισμού στις λεπτές πληροφορίες που αναζητούν και χρειάζονται οι καταναλωτές.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο