Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Εντυπωσίασε η Κρητική κουζίνα στους χώρους του Ο.Η.Ε. στη Βιέννη

Παρασκευάστηκαν 30 διαφορετικά Κρητικά πιάτα και προσφέρθηκαν περισσότερα από 12.000 γεύματα

Νεκρός αρουραίος σε σούπα: Η δημοφιλής αλυσίδα fast food αναγκάζεται να κλείσει σχεδόν 2.000 καταστήματα!

Ο αρουραίος βρέθηκε να επιπλέει ψόφιος στην σούπα προκαλώντας αηδία στον πελάτη και μεγάλο κακό στη φήμη της επιχείρησης!

Οινοτουρισμός: Διαδρομή με οινικούς σταθμούς από τη Θεσσαλονίκη στον Άθωνα

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του branding κάθε ετικέτας του αμπελώνα της Ανατολικής Χαλκιδικής εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου

Κοτομπουκιές με… φλάντζα από τσόχα (!) σε γνωστή αλυσίδα fast food – Καταγγελία πελάτη

Πρόκειται για μια επίπεδη ροδέλα που χρησιμοποιείται συχνά για μόνωση, απορρόφηση κραδασμών και στεγανοποίηση σε μηχανικές και υδραυλικές εφαρμογές.

Παραγγελίες Delivery: Οι σοβαρές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων – Μελέτη

Έρευνα της ANSES δείχνει ότι υπάρχουν βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων στην παράδοση τροφίμων σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Πώς πέθανε άστεγος σε εστιατόριο της Αθήνας, ερευνούν οι Αρχές – Συνελήφθησαν οι δύο εργαζόμενοι και ο ιδιοκτήτης

Με μία υπόθεση θρίλερ ασχολούνται τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές που αφορά στον μυστήριο θάνατο ενός 57χρονου αστέγου μέσα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

11,5 δις ευρώ ο τζίρος στα Ελληνικά Ξενοδοχεία το 2024 σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του ΙΤΕΠ

Μεγαλύτερη σεζόν, ποιοτική αναβάθμιση, ενισχυμένη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία

Νεκρός αρουραίος σε σούπα σε δημοφιλές εστιατόριο – Η απάντηση της επιχείρησης

Ο αρουραίος βρέθηκε να επιπλέει ψόφιος στην σούπα προκαλώντας αηδία στον πελάτη και μεγάλο κακό στη φήμη της επιχείρησης!

Έκρηξη σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι από τις φιάλες υγραερίου – Ο σεφ υπέστη σοβαρά εγκαύματα

Με εγκαύματα νοσηλεύονται οι δύο εργαζόμενοι που τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Μικρές συσκευασίες: Η ΕΕ λύνει των πρόβλημα των πλαστικών αλλά δημιουργεί θέμα ασφάλειας και σπατάλης τροφίμων

Έντονες οι αντιδράσεις για τον νέο κανονισμό της ΕΕ που απαγορεύει τις μεμονωμένες συσκευασίες ζάχαρης, γάλακτος, σαλτσών, μαρμελάδας και βουτύρου

Πρόστιμο €2.000 σε μεγάλο σουβλατζίδικο στο Γαλάτσι

Νέο πρόστιμο σε σουβλατζίδικο, αυτή τη φορά στο Γαλάτσι, μετά από αγορανομικό έλεγχο.

Εστιατόρια: Η αυτοματοποίηση η νέα τάση στις κουζίνες – Μπορούν όμως τα ρομπότ να αντικαταστήσουν τους μάγειρες;

Τα "ρομπότ σεφ" θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυση πολλών από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία των εστιατορίων, αλλά υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών

Κωνσταντίνος Αντωνίου (Γευσήνους): «Είναι διαρκής η επιμονή μας για τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα σε Α’ ύλες, προϊόντα & υπηρεσίες»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Κωνσταντίνο Αντωνίου, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Ομίλου Γευσήνους, με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στα βραβεία FEA 2024

Θανατηφόρο γεύμα: Πώς ένα ταξίδι στο εξωτερικό πυροδότησε ανίατη ασθένεια σε 30χρονη τουρίστρια

Ένα απλό γεύμα άλλαξε για πάντα τη ζωή της 30χρονης.

Η Ιαπωνία επενδύει στη γαστρονομία για να εκτοξεύσει τον τουρισμό

Η κυβέρνηση θέτει φιλόδοξους στόχους για την τριπλάσια κατανάλωση τροφίμων από τους επισκέπτες μέχρι το 2030.

Ελληνικά εστιατόρια και μπαρ: Μπαράζ ελέγχων για την πυρασφάλεια

Ελέγχους για την πυρασφάλεια σε καταστήματα εστίασης ανακοίνωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος ReStart, αναμένεται να ανοίξει σύντομα στο κέντρο της Αθήνας

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ReStart για ένταξη ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα

Αντιμετωπίζοντας τις τροφικές αλλεργίες στο εστιατόριο – Ανάγκη εκπαίδευσης των επαγγελματιών εστίασης

Καινοτόμο project, της σχολής ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Ελληνική Παιδοαλλεργιολογική Εταιρεία που προετοιμάζει τους εργαζόμενους στην εστίαση για τις τροφικές αλλεργίες των καταναλωτών

Πρόστιμο σε γνωστό σουβλατζίδικο στο Νέο Κόσμο

Συνεχίζεται το “σαφάρι” αγορανομικών ελέγχων σε σουβλατζίδικα από επιθεωρητές των Περιφερειών ανά την Ελλάδα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μέλια με επικίνδυνο για τον άνθρωπο φυτοφάρμακο – Αναλύσεις 48 δειγμάτων μελιού

Τα νευροτοξικά φυτοφάρμακα στο πολωνικό μέλι υπερβαίνουν τα όρια ασφαλείας - Έκθεση της Greenpeace

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης