Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παρουσιάσεις τριών βιβλίων ασφάλειας τροφίμων στο 8ο Συνέδριο Κρέατος από τους Α. Ράντσιο, Π. Σκανδάμη και Α. Τυρπένου

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΠαρουσιάσεις τριών βιβλίων ασφάλειας τροφίμων στο 8ο Συνέδριο Κρέατος από τους Α. Ράντσιο, Π. Σκανδάμη και Α. Τυρπένου
spot_img

Καινοτομία στη φετινή διοργάνωση του 8ου Συνεδρίου “Το Κρέας και τα Προϊόντα του”.

Μια καινοτομία στη φετινή διοργάνωση του 8ου Συνεδρίου “Το Κρέας και τα Προϊόντα του” είναι η δυνατότητα που δίνεται να παρουσιαστούν εκδόσεις σχετικές με την ασφάλεια τροφίμων. Τα βιβλία θα παρουσιασθούν από τους συγγραφείς τους.

- Advertisement -

Την Παρασκευή 31/1, ώρα 14.00:

  • Εγχειρίδια Βιοσφάλειας για τις εκτροφές αιγών & προβάτων, για τις χοιροτροφικές επιχειρήσεις και για τις εκτροφές βοοειδών, από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Επισιτιστική Ασφάλεια, του Απόστολου Ράντσιου

Το Σάββατο 1/2, ώρα 14.45:

  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, του Παναγιώτη Σκανδάμη
  • Διαχείριση της Ασφάλειας Τροφίμων. Δομή Υψηλού Επιπέδου ISO 220000 2018, του Σπυρίδωνα Ραμαντάνη

Την Κυριακή 2/2, ώρα 14.00:

  • Καινοφανείς και επανεμφανιζόμενοι κίνδυνοι στα τρόφιμα, του Αθανασίου Τυρπένου

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης), στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia, στις 31 Ιανουαρίου, 1 & 2 Φεβρουαρίου 2025.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα