Καινοτομία στη φετινή διοργάνωση του 8ου Συνεδρίου “Το Κρέας και τα Προϊόντα του”.
Μια καινοτομία στη φετινή διοργάνωση του 8ου Συνεδρίου “Το Κρέας και τα Προϊόντα του” είναι η δυνατότητα που δίνεται να παρουσιαστούν εκδόσεις σχετικές με την ασφάλεια τροφίμων. Τα βιβλία θα παρουσιασθούν από τους συγγραφείς τους.

Την Παρασκευή 31/1, ώρα 14.00:
- Εγχειρίδια Βιοσφάλειας για τις εκτροφές αιγών & προβάτων, για τις χοιροτροφικές επιχειρήσεις και για τις εκτροφές βοοειδών, από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
- Επισιτιστική Ασφάλεια, του Απόστολου Ράντσιου
Το Σάββατο 1/2, ώρα 14.45:
- Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, του Παναγιώτη Σκανδάμη
- Διαχείριση της Ασφάλειας Τροφίμων. Δομή Υψηλού Επιπέδου ISO 220000 2018, του Σπυρίδωνα Ραμαντάνη
Την Κυριακή 2/2, ώρα 14.00:
- Καινοφανείς και επανεμφανιζόμενοι κίνδυνοι στα τρόφιμα, του Αθανασίου Τυρπένου
Το Συνέδριο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης), στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia, στις 31 Ιανουαρίου, 1 & 2 Φεβρουαρίου 2025.