Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προκήρυξη θέσης μέλους και αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της EFSA

ΑρχικήΝέαΠροκήρυξη θέσης μέλους και αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της EFSA
spot_img

Η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , παρατείνεται έως τις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Για τη θέση μέλους και αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων ως εκπροσώπων περιβαλλοντικών μη κυβερνητικών οργανώσεων.

- Advertisement -

Στις 23 Οκτωβρίου 2023 η Επιτροπή άνοιξε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςγια τη θέση του μέλους και ενός αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η πρόσκληση παρατάθηκε και η νέα τελική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών, 26 ​​Φεβρουαρίου 2024 .

Για να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά:

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης .

Η φόρμα θα πρέπει να υποβληθεί μέσω ενός κουμπιού “υποβολή” που είναι ενσωματωμένο στη φόρμα. Μετά την υποβολή, η φόρμα θα πρέπει να κατέβει και να αποθηκευτεί σε μορφή pdf. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να επισυνάψετε βιογραφικό σημείωμα, συστατική επιστολή από τον οργανισμό που εκπροσωπείτε κατά την υποβολή της αίτησης και υπογεγραμμένο έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος (το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω).

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα