Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεργασία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Μασούτης

ΑρχικήΝέαΣυνεργασία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Μασούτης
spot_img

cibum team

Σε μια σημαντική ενέργεια στο λιανεμπόριο προχώρησε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το δίκτυο καταστημάτων Διαμαντής Μασούτης ΑΕ πανελλαδικά από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας με το κοινό στα 312 καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ πανελλαδικά υπάρχουν τοποθετημένοι δείκτες ραφιών και ενημερωτικά φυλλάδια. Ειδικότερα, στα 31 μεγαλύτερα καταστήματά της υπάρχει προβολή σε κεντρικό σημείο με το μήνυμα που συνοδεύει την ενέργεια. Το μήνυμα «Το ‘ψαξες;» προτρέπει τους καταναλωτές της αλυσίδας να αναζητήσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της. Στην εν λόγω δράση συμμετέχουν 11 Μέλη και συγκεκριμένα οι εταιρίες Agrino, ΕΨΑ, ΧΗΤΟΣ- ΖΑΓΟΡΙ, Ευβοϊκή Ζύμη, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Camper Gaz, Χρυσά Αυγά, ΜΕΒΓΑΛ,Φάρμα Κουκάκη, SEPTONA.

Η συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την εταιρία Διαμαντής Μασούτης περιλαμβάνει ακόμα ειδικά προγραμματισμένα διήμερα events με προωθήτριες που αναλαμβάνουν να ενημερώνουν τον καταναλωτή για την Πρωτοβουλία και τη συμβολή της στην Ελληνική οικονομία. Παράλληλα, δυναμική είναι η παρουσία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα digital μέσα της Διαμαντής Μασούτης ενώ έχει προγραμματιστεί και διαγωνισμός στον επίσημο λογαριασμό Facebook της αλυσίδας.

Δείτε επίσης: 

Επιστήμη: Πως οι γεύσεις δημιουργούν συνειρμικές αναμνήσεις 

Η κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)

Food Defence: οδηγός κάλυψης απαιτήσεων από το FSSC22000 

Ελληνικό γιαούρτι – «μαϊμού» σαρώνει την αγορά της Γερμανίας 

Έρευνα: Τα χημικά στα τρόφιμα η σημαντικότερη ανησυχία των καταναλωτών 

Ποια είναι η U.N. AQUA που ανοίγει το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι  

 «Πλαστικά» μιας χρήσης από φύκια θα καταργήσουν το πλαστικό  

100 χρόνια ιστορίας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έκπληξη: Τελικά τα λιπαρά των γαλακτοκομικών μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο 

Ξεμένουν από κρέας τα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία λόγω έλλειψης διοξειδίου του άνθρακα! 

Επιχειρήσεις τροφίμων: Ο κώδικας για τη διαχείριση των τροφικών αλλεργιογόνων  

  Επιχειρήσεις: Το μέλλον της πώλησης βρίσκεται στις στοχευμένες προσφορές και στα προσωποποιημένα μηνύματα 



Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο