ΑρχικήΝέαΣυνεργασία Ελλάδας – Κατάρ στον αγροδιατροφικό τομέα

Συνεργασία Ελλάδας – Κατάρ στον αγροδιατροφικό τομέα

cibum team

Συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο Πρεσβευτή του Κατάρ στην Ελλάδα, είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός.

 Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η κοινή θέληση για ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες στον αγροδιατροφικό τομέα, με τη δημιουργία και εκμετάλλευση επενδυτικών ευκαιριών.

- Advertisement -

 Ο Πρεσβευτής του Κατάρ κ. Abdulaziz Ali Al-Naama θα αποστείλει άμεσα μια πλήρη λίστα προϊόντων που ανταποκρίνεται στις εισαγωγικές ανάγκες της χώρας του, ενώ ταυτόχρονα, προσκάλεσε την Ελληνική πλευρά για επίσημη συμμετοχή στο International Expo Food Conference που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2023.

 Ο κ. Λιβανός ανέλυσε πτυχές του στρατηγικού σχεδίου δράσης για την ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα με συζήτηση παραδειγμάτων μελλοντικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα υπήρξε κοινή δέσμευση για αύξηση του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, ανταποκρινόμενη στις εξαγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας και τις εισαγωγικές καταναλωτικές ανάγκες του Κατάρ.

- Advertisement -

Δείτε σήμερα: 

Μουχλιασμένο ψωμί: Μπορούμε να το φάμε, αφαιρώντας το χαλασμένο μέρος; 

- Advertisement -

Κακοποίηση στις κουζίνες: οι Chef της Βρετανίας ζητούν να αφαιρεθούν αστέρια Michelin από γνωστά εστιατόρια 

Βελόνες σε φράουλες: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της εργάτριας που κατηγορήθηκε για τη δολιοφθορά 

Ασφάλεια τροφίμων και το καλοκαίρι. Χρήσιμες οδηγίες  για να αποτρέψετε τον κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων. 

Μικροπλαστικά σε τρόφιμα και νερό: Είναι επιβλαβή για την υγεία; 

Απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων: Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης 

Πρωτοπορία: Η Unilever εισάγει ετικέτες αποτυπώματος άνθρακα στα τρόφιμα!

Burger King: Αντί για το μενού, έγραψαν «συγνώμη για την ταλαιπωρία» και παραιτήθηκαν!

Κρούσματα σαλμονέλας από ταχίνι σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες 

Απίστευτο: Παγωτό με γεύση μακαρόνια με τυρί από την KRAFT 

FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή. Η “σωτηρία” για άτομα με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. 

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω των social media 

Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να ξεκινήσω δίαιτα; Κάντε το τεστ να δείτε! 

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.