Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
19.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεργασία Ελλάδας – Κατάρ στον αγροδιατροφικό τομέα

ΑρχικήΝέαΣυνεργασία Ελλάδας – Κατάρ στον αγροδιατροφικό τομέα
spot_img

cibum team

Συνάντηση εργασίας με τον απερχόμενο Πρεσβευτή του Κατάρ στην Ελλάδα, είχε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός.

 Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η κοινή θέληση για ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες στον αγροδιατροφικό τομέα, με τη δημιουργία και εκμετάλλευση επενδυτικών ευκαιριών.

 Ο Πρεσβευτής του Κατάρ κ. Abdulaziz Ali Al-Naama θα αποστείλει άμεσα μια πλήρη λίστα προϊόντων που ανταποκρίνεται στις εισαγωγικές ανάγκες της χώρας του, ενώ ταυτόχρονα, προσκάλεσε την Ελληνική πλευρά για επίσημη συμμετοχή στο International Expo Food Conference που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2023.

 Ο κ. Λιβανός ανέλυσε πτυχές του στρατηγικού σχεδίου δράσης για την ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα με συζήτηση παραδειγμάτων μελλοντικής συνεργασίας, ενώ παράλληλα υπήρξε κοινή δέσμευση για αύξηση του διμερούς εμπορίου αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, ανταποκρινόμενη στις εξαγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας και τις εισαγωγικές καταναλωτικές ανάγκες του Κατάρ.

Δείτε σήμερα: 

Μουχλιασμένο ψωμί: Μπορούμε να το φάμε, αφαιρώντας το χαλασμένο μέρος; 

Κακοποίηση στις κουζίνες: οι Chef της Βρετανίας ζητούν να αφαιρεθούν αστέρια Michelin από γνωστά εστιατόρια 

Βελόνες σε φράουλες: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της εργάτριας που κατηγορήθηκε για τη δολιοφθορά 

Ασφάλεια τροφίμων και το καλοκαίρι. Χρήσιμες οδηγίες  για να αποτρέψετε τον κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων. 

Μικροπλαστικά σε τρόφιμα και νερό: Είναι επιβλαβή για την υγεία; 

Απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων: Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης 

Πρωτοπορία: Η Unilever εισάγει ετικέτες αποτυπώματος άνθρακα στα τρόφιμα!

Burger King: Αντί για το μενού, έγραψαν «συγνώμη για την ταλαιπωρία» και παραιτήθηκαν!

Κρούσματα σαλμονέλας από ταχίνι σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες 

Απίστευτο: Παγωτό με γεύση μακαρόνια με τυρί από την KRAFT 

FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή. Η “σωτηρία” για άτομα με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. 

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω των social media 

Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να ξεκινήσω δίαιτα; Κάντε το τεστ να δείτε! 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων: Η νέα εξίσωση – Του Νίκου Γδοντέλη

Γιατί τα πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων είναι "ορφανά" χωρίς το Food Safety Culture.

Συσκευασίες επόμενης γενιάς: Επιστημονική ανασκόπηση για τη μετατροπή της συσκευασίας

Η επανάσταση στις επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες είναι κοντά, λένε οι ειδικοί.

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα