Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΥΣΕΠ: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης

ΑρχικήΝέαΣΥΣΕΠ: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης
spot_img

Επικοινωνία και διάλογος με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να λυθούν σημαντικά προβλήματα στις πιστοποιήσεις επιχειρήσεων.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων* (ΣΥΣΕΠ) αποφάσισε, κατόπιν πρότασης μελών του, για την προώθηση του κλάδου σε θέματα πιστοποίησης, τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής στην Αθήνα, το αντικείμενο της οποίας θα είναι:

  • Να προτείνει λύσεις στους θεσμικούς φορείς, σχετικές με θέματα πιστοποίησης.
  • Να εκπροσωπεί τον ΣΥΣΕΠ στα κέντρα λήψης αποφάσεων (π.χ. EΣΥΔ, Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Πιστοποίησης, Υπουργεία, ΓΕΩΤΕΕ), σε θέματα αρμοδιότητας της.
  • Να συνεργάζεται ως εκπρόσωπος του ΣΥΣΕΠ με την ένωση διαπιστευμένων φορέων πιστοποίησης https://www.hellascert.gr/ta-meli/.

Στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι:

  1. Ελευθέριος Χατζής, Πρόεδρος Επιτροπής Διαχειριστής εταιρείας ISOLUTION, www.isolution.gr.
  2. Σταύρος Συνοδινός, Μέλος Επιτροπής Διαχειριστής εταιρείας ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, https://www.aristi-s.gr/.
  3. Σοφία Τσάκωνα, Μέλος Επιτροπής Διαχειρίστρια εταιρεία QADVISORS, https://qadvisors.gr/.

Η επιτροπή θα ενημερώνει προς έγκριση αποφάσεων και θα μπορεί να συμμετέχει στο ΔΣ του ΣΥΣΕΠ, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Παράλληλα το ΔΣ αποφάσισε και τη δημιουργία άλλων εξειδικευμένων επιτροπών, για την προώθηση κι άλλων ανάλογων κατηγοριών θεμάτων, κατόπιν προτάσεως των μελών του.

*Ο ΣΥΣΕΠ ιδρύθηκε προκειμένου να λειτουργήσει ως Μοχλός Ορθολογικής Ανάπτυξης του επαγγέλματος των Συμβούλων και ως Σήμα Αναγνωρισιμότητας προς τους Επιχειρηματίες. Ο Σύνδεσμος οργανώθηκε και απαρτίζεται από επιχειρήσεις και οι στόχοι του είναι η διαφύλαξη, η μελέτη και η προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Ειδικότερα ο ΣΥ.Σ.ΕΠ ως σκοπούς έχει:

  • Την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του συνεργατικού πνεύματος στον κλάδο των συμβούλων επιχειρήσεων,
  • Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων του κλάδου για την αποτελεσματικότερη επίλυση αυτών,
  • Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους,
  • Την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του  κοινωνικού  και μορφωτικού επιπέδου αυτών,
  • Την ανάπτυξη διαδικασίων για την πιστοποίηση των μελών και την κατοχύρωση του επαγγέλματος.

Ο Σύνδεσμος Συμβούλων Επιχειρήσεων είναι αναγνωρισμένος από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με αριθμό απόφασης 29867/2010.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο