cibum team
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη διοργάνωση “MDR Connect” (The Mediterranean Diet Roundtable) που πραγματοποιείται στις 9 – 11 Ιουνίου, στην Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την σεφ Μαρία Λόη και την ομάδα της.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Mediterranean Diet Roundtable (MDR), σε συνεργασία με τη σεφ Μαρία Λόη, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε εταιρίες από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, τον Λίβανο και την Ισπανία να έρθουν σε επαφή με αγοραστές γνωστών αλυσίδων και εστιατορίων των ΗΠΑ. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα παρουσιάσει δύο νέες σειρές προϊόντων της, τα “HELIOS Greek Pasta” και τα βιολογικά “Kiddo Pasta by HELIOS” ειδικά σχεδιασμένα για την αγορά των ΗΠΑ. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα ζυμαρικά espressi, με τις νέες, σύγχρονες συσκευασίες που έχουν σχεδιαστεί σε ζωηρό aqua blue χρώμα και τα artesian pasta straws, τα μοναδικά καλαμάκια της ΗΛΙΟΣ.
Τα βιολογικά “Kiddo Pasta by HELIOS”, που έχουν πιστοποίηση Non-GMO και έχουν αναγνωριστεί με Purity Award από το Clean Label Project™, αποτελούν τη νέα, μοναδική σειρά που κυκλοφορεί η ΗΛΙΟΣ στην αγορά της Αμερικής, με τη σφραγίδα “Loi Approved”, σε ευφάνταστα σχήματα, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 2-8 ετών, αλλά και για όλη την οικογένεια.
Η σειρά “Kiddo Pasta by HELIOS” παράγεται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας και αποτελεί πηγή ενέργειας, υδατανθράκων και θρεπτικών συστατικών απαραίτητων για τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες των παιδιών. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει και τη σειρά “HELIOS Greek Pasta”, τα 100% ελληνικά και ποιοτικά ζυμαρικά που παράγει με αγάπη και φροντίδα από το 1932.
Η συμμετοχή της ΗΛΙΟΣ στο “MDR CONNECT Event” αποτελεί μία σημαντική στρατηγική κίνηση εξωστρέφειας και ανοίγει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με την ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Αμερικής, ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρίας για τη σταθερή ενίσχυση του εξαγωγικού της αποτυπώματος σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.
Δείτε επίσης:
Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε
«Ο Νίκος ο γλύκας»: Πώς να διαλέγετε καρπούζι
Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης: Ένας δύσκολος δρόμος με πολλαπλά οφέλη
Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα
Έρευνα ΒΕΑ: οι επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις
Ελβετία: δημοψήφισμα για τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων
Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων
Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru