Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγή: “Παγκόσμιος πανικός” για τα ραβιόλια κρόκου αυγού

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγή: "Παγκόσμιος πανικός" για τα ραβιόλια κρόκου αυγού
spot_img

cibum team

Ο Αυστραλός σεφ Johnny Moroney ενθουσίασε σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους με τη συνταγή του για ραβιόλια κρόκου αυγού την οποία μοιράστηκε με βίντεο στη σελίδα του στο TikTok

Πολλοί έχουν πει ότι το νόστιμο πιάτο είναι το «ωραιότερο πράγμα» που έχουν δει ποτέ, και ο λόγος για τον οποίο φαίνεται τόσο καλό είναι επειδή προσθέτει βότανα στα ζυμαρικά.  

«Αυτό είναι το ραβιόλι μου με κρόκο αυγού σε συνταγή ζυμαρικών με φύλλα από βότανα»,  έγραψε ο Johnny στη λεζάντα του βίντεο. «Περίμενε μέχρι να δεις το αυγό να χύνεται από τα ραβιόλια».

Για να φτιάξετε τη νόστιμη συνταγή, ο Johnny είπε ότι πρώτα απ ‘όλα θα πρέπει να φτιάξετε ζυμαρικά από το μηδέν με 200 γραμμάρια αλεύρι και δύο ολόκληρα αυγά ανακατεμένα μαζί για να δημιουργήσετε μια ζύμη.

Ενώ ξεκουράζετε τα φρέσκα ζυμαρικά σας, θα πρέπει να αρχίσετε να φτιάχνετε τη γέμιση, η οποία αποτελείται από σπανάκι κομμένο σε κύβους, ρικότα, χυμό και ξύσμα λεμονιού, μοσχοκάρυδο, πιπέρι και αλάτι.  

Για να κάνει τα ζυμαρικά πραγματικά όμορφα ο Johnny συνιστά να στρώσετε ένα κομμάτι ζυμαρικών και να τοποθετήσετε μερικά βότανα από πάνω.

Τέλος, ρίξτε τη γέμιση ρικότας στα μακριά φύλλα ζυμαρικών σε κύκλους και στη συνέχεια ρίξτε απαλά έναν κρόκο αυγού στο κέντρο του καθενός. Στρώστε ένα άλλο φύλλο ζυμαρικών με βότανα από πάνω, σφραγίστε τις άκρες και χαμηλώστε σε βραστό νερό για να μαγειρέψετε τα ζυμαρικά.

Για να δείτε τη συνταγή πατήστε ΕΔΩ 

 

Πηγή: daily mail

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο