ΑρχικήΟικιακά«Viva la feta»: Άρχισαν τα γυρίσματα μεγάλης Βελγικής ταξιδιωτικής παραγωγής στη Σίφνο

«Viva la feta»: Άρχισαν τα γυρίσματα μεγάλης Βελγικής ταξιδιωτικής παραγωγής στη Σίφνο

cibum team

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στη Σίφνο για μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές παραγωγές της Ευρώπης που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η εκπομπή θα λέγεται «Viva la feta!» και θα μεταδίδεται το χειμώνα από το δημοφιλές κανάλι του Βελγίου «Play7», σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης με εκατομμύρια τηλεθεατές, την πλέον κατάλληλη χρονική στιγμή που ξεκινούν οι κρατήσεις του 2022. Μέσα από 8 επεισόδια που θα γυριστούν στη Σίφνο, οι παρουσιαστές θα επιχειρήσουν να δείξουν με «σύμμαχο» την αυθεντικότητα του προορισμού, πώς τα απλά πράγματα στη ζωή είναι εν τέλει και τα πιο ουσιώδη.

    «Η Σίφνος φέτος απέδειξε την ανθεκτικότητά της ως προορισμός, με τις αφίξεις για Ιούλιο και Αύγουστο να προσεγγίζουν το 96% της αντίστοιχης περιόδου για το 2019. Μέσα από την εκπομπή και την άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την παραγωγή, θα δοθεί με πρωτότυπο τρόπο ένα μήνυμα σε εκατομμύρια δυνητικούς Βέλγους ταξιδιώτες σχετικά με τη βαθύτερη συμβολή που έχει η Σίφνος και γενικά η Ελλάδα στην εσωτερική ανανέωση των ταξιδιωτών, με «πρωταγωνιστές» τις δραστηριότητες, την αρχιτεκτονική, την αγγειοπλαστική, την ιστορία, τις παραδόσεις, τη γαστρονομία και το φυσικό κάλλος του προορισμού», δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

- Advertisement -

   Η δράση που αναμένεται να αναδείξει την Ελλάδα και τη Σίφνο στη σημαντική αγορά του Βελγίου, υλοποιείται με την ενεργό στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών και του Δήμου Σίφνου. Για τα γυρίσματα έχουν επιστρατευθεί πολυμελή τηλεοπτικά συνεργεία που θα παραμείνουν στο νησί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Έτοιμη σάλτσα της αγοράς εξολοθρεύει επικίνδυνα βακτήρια αντί να τα αναπτύσσει σύμφωνα με πειραματική μελέτη

Οι ερευνητές παρακολούθησαν επί 14 ημέρες την πορεία 14 στελεχών λιστέριας και σαλμονέλας μετά την εισαγωγή τους σε τρόφιμα έτοιμα προς κατανάλωση

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI για πρόκληση βλάβης στους χρήστες – Πώς συνδέεται με τη βιομηχανία τροφίμων (Ολόκληρη η αγωγή)

Η υπόθεση ανοίγει νέο κεφάλαιο στη νομική ευθύνη των συστημάτων AI, με πιθανές επιπτώσεις σε μάρκετινγκ, συμμόρφωση και χρήση αλγορίθμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.