Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

SafeChicken: Πρόγραμμα για τη μείωση του Campylobacter στο κρέας κοτόπουλου

Έως το 2025, οι παραγωγοί κοτόπουλου θα πρέπει να συμμορφώνονται με αυστηρότερους κανόνες της ΕΕ για την πρόληψη του Campylobacter στο κρέας

Βίντεο: Πώς και από τι φτιάχνονται τα γαριδάκια Cheetos

Μπορεί τα cheetos να είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα σνακ, αλλά ποιος γνωρίζει πως και από τι φτιάχνονται;

Mystery Shopping στην Ελλάδα: Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών

Ο τρόπος για να μαθαίνει η διοίκηση εάν οι πελάτες απολαμβάνουν μια συνεπή, υψηλής ποιότητας, και σύμφωνη με τις οδηγίες της, εμπειρία

Alert – ΕΦΕΤ: Το ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λόγω παρουσίας πλαστικού – Ανάκληση σε άλλες πέντε χώρες

Η Ανάκληση έγινε και στην Ιρλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία

Εξαγωγές τροφίμων στις ΗΠΑ – Μαρτυρία Αμερικανού επιθεωρητή ασφάλειας τροφίμων

Ο Richard Stier* σύμβουλος επιστήμονας τροφίμων εξηγεί τους κανόνες των ΗΠΑ αλλά και τις πρακτικές χωρών που εξάγουν τρόφιμα στη χώρα του

Γάλα: Οι 3 τρόποι για να ελέγξουμε αν χάλασε – Πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χαλασμένο γάλα

Η τέταρτη μεγαλύτερη βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ που κατήργησε την ημερομηνία "χρήση έως" δίνει συμβουλές ελέγχου για το χαλασμένο γάλα καθώς και τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε

COSMOCERT: Πρώτη πιστοποίηση Animal Welfare στην Ελλάδα

H πρώτη πιστοποίηση ελληνικής κτηνοτροφικής μονάδας για την ευζωία των παραγωγικών ζώων είναι γεγονός

Η αλλαγή της διατροφής προσθέτει έως και μια δεκαετία στο προσδόκιμο ζωής!

Ποιες είναι η αλλαγές που πρέπει να κάνουν οι νεαροί ενήλικες για να ζήσουν δέκα χρόνια παραπάνω

Ελληνικές start up: Όταν οι μαθητές διδάσκουν…

Γιατί, είναι καιρός όλοι να μάθουμε κάτι καινούργιο!

Παγκόσμια ημέρα Οσπρίων: Ο θεμελιώδης ρόλος τους στην καλύτερη διατροφή και στην βιώσιμη γεωργία

Η 10η Φεβρουαρίου είναι μοναδική ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα οφέλη τους και την συμβολή τους στην υγεία

Γιατί η Apple, διάλεξε ένα δαγκωμένο μήλο για λογότυπο

H όμορφη ιστορία και η αληθινή ιστορία...

Πρώτες ύλες: Συνεχίζονται οι αυξήσεις στις διεθνείς τιμές – Έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Ικανοποιητική θέση σε σχέση με τους Ευρωπαϊκούς μέσους όρους στις τελικές τιμές, διατηρεί η Ελλάδα

Νέα τάση: Τρώγοντας όλα τα μέρη φρούτων και λαχανικών…

Η μαγειρική με ολόκληρα λαχανικά είναι δυνατή (και νόστιμη) - παρόμοια με την κίνηση που υποστηρίζει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ζώο.

Marketing: Τα Ελληνικά τρόφιμα and… the other countries!

Το να είναι ποιοτικά τα ελληνικά προϊόντα δεν φτάνει εάν δεν υπάρχει το κατάλληλο marketing

Πως φτιάχνεται το αλεύρι – Μία μαγική πανάρχαια διαδικασία

Η παρασκευή αλευριού είναι μια απλή διαδικασία που λαμβάνει χώρα εδώ και χιλιάδες χρόνια σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς

Είστε καλοφαγάς; Τα 50 κοινά χαρακτηριστικά του “Foodie”

Μεγάλη δημοσκόπηση αποκαλύπτει τα κορυφαία χαρακτηριστικά ενός "food lover"

Κάδμιο στη σοκολάτα: Κίνδυνοι και επιπτώσεις – Νέα μελέτη για την πορεία του καδμίου από το έδαφος στους κόκκους κακάο

Προειδοποίηση για τους chocoholics: Ένα βαρύ μέταλλο που βλάπτει την υγεία, το κάδμιο, κρύβεται στις βελούδινες εσοχές της αγαπημένης σας απόλαυσης.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι κρύβεται πίσω από την αποχώρηση του Β. Σταύρου

"Τις πταίει" και τις έπεται, μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Σταύρου από τα ηνία της αλυσίδας σουπερμάρκετ

Η πρόκληση του ισχυρισμού υγείας στα Ελληνικά προϊόντα

Αυτό που ζητούν σήμερα οι καταναλωτές είναι εύγεστα τρόφιμα με λειτουργικές ιδιότητες οι οποίες μπορούν να μας προστατεύσουν από συγκεκριμένες ασθένειες

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.

Δηλητηρίαση από κολοκυθάκια – Τι είναι η κουκουρβιτακίνη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο

Η λήψη ακριβούς ιατρικού ιστορικού μπορεί να σώσει ασθενείς σε περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο