Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Τι είναι η αλλουλόζη και ποια τα “προσόντα” της
ΕΕ: Αυξάνονται οι έλεγχοι εισαγωγής προϊόντων από τρίτες χώρες
Διαδικτυακές πλατφόρμες: Πού πρέπει να τοποθετούνται τα υγιεινά προϊόντα σε ένα μενού για να τα επιλέγουν οι καταναλωτές
Έρευνα: Αδήλωτο το σουσάμι στις ετικέτες στο 56% των προϊόντων!
Βιωσιμότητα: Η φάβα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τη σόγια στη vegan διατροφή – Νέα μελέτη
Μπλόκο των Ελληνικών αρχών στα σύνορα, σε εισαγόμενα πλαστικά ποτήρια και πιάτα – εντοπίστηκε λιγνοκυτταρίνη
FrXB : Νέο συστατικό τροφίμων με την έγκριση της ΕΕ
Γιατί δεν τρώμε αυγά γαλοπούλας; (και δεν είναι αυτό που νομίζετε)…
Food label: Ξεχάστε όσα ξέρετε… Σε δημόσια διαβούλευση από την ΕΕ η αναθεώρηση της επισήμανσης
Τάσεις και… εκπλήξεις για τα εστιατόρια το 2022
Sarcocornia perennis : Το νέο και πολλά υποσχόμενο υποκατάστατο αλατιού
Έλλειψη διαύγειας στη μπύρα: Αιτίες, συνέπειες και τρόποι βελτίωσης – Νέα μελέτη
Πατατάκια φούρνου vs φουρνιστές γλυκοπατάτες… Ποια επιλογή είναι καλύτερη;
Αλεύρι: Νέα τεχνολογία απομάκρυνσης των παθογόνων – κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Πίτσα: Ο κανόνας “αιχμής” για τον τρόπο αξιολόγησης της γευστικής εμπειρίας – Ο ρόλος της τιμής
Starbucks: Ζήτησε συγνώμη γιατί χρησιμοποίησε ληγμένα συστατικά!
Διεθνή: Πάνω από 100.000 € πρόστιμο σε εταιρεία τροφίμων για ακρωτηριασμό εργαζομένου
Αθλητική διατροφή: Τι θέλουν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές – Σαφές μήνυμα στη βιομηχανία αθλητικών προϊόντων διατροφής
Αγώνας δρόμου για την παραγωγή κρέατος εργαστηρίου – Δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη “κυτταρική” μπριζόλα βάρους 110 γραμμαρίων
Χριστουγεννιάτικη πλιγουροσαλάτα: Ένα πιάτο από το chef Σάκη Βενέτη που σέβεται, ενώνει και γιορτάζει!
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας