Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, 2024
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση Προϊόντων / Σήματα Συμμόρφωσης

ΑρχικήΠιστοποίησηΠιστοποίηση Προϊόντων / Σήματα Συμμόρφωσης

FEA 2024: Οι δηλώσεις των Χορηγών των Food Experts’ Awards το βράδυ της τελετής (video)

Eπικεφαλής και εκπρόσωποι των χορηγών των βραβείων FEA, μιλούν στο cibum.gr για την αξία της επιβράβευσης των εταιρειών τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Για πρώτη φορά στην Ελλάδα απονομή Βεβαιώσεων Συμμόρφωσης  στην Metlen Energy & Metals για την εταιρική διαφάνεια

Δύο σημαντικές Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης έλαβε η METLEN Energy & Metals  από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τη συμμόρφωσή της με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 37002 και ISO 37008

QACSFOOD: Πιστοποιήθηκαν τα εργαστήρια από την GAFTA

Τα εργαστήρια της QACSFOOD πλέον ανήκουν στο εγκεκριμένο της μητρώο της GAFTA ως αναλυτικό εργαστήριο πιστοποιημένο για αναλύσεις σε δημητριακά και σιτηρά.

Βιολογικά ή μη βιολογικά κρασιά;

Ποιες οι διαφορές των βιολογικών από τα μη βιολογικά κρασιά και ποια τα πρόσθετα οφέλη του καταναλωτή από τα πρώτα.

H WORLD HALAL TRUST GREECE στην λίστα του SFDA

Η μοναδική εταιρία Πιστοποίησης ΧΑΛΑΛ η οποία είναι διαπιστευμένη και αναγνωρισμένη από το κράτος του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και τον αρμόδιο φορέα SFDA.

Nutriscore: Ένα βήμα πιο κοντά στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Ελένη Αλευρίτου, μιλά στο Cibum για τη θέση της υπέρ του Nutriscore ως το «το καλύτερο υπαρκτό σύστημα διατροφικής επισήμανσης».

ΤÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίησε τον Όμιλο Υφαντής

Γ. Τσιριγωτάκης:«Η επαναπιστοποίηση του Ομίλου Υφαντής σύμφωνα με δύο εξαιρετικά απαιτητικά διεθνή τεχνικά πρωτόκολλα, και μάλιστα με υψηλότατη βαθμολογία, επιβεβαιώνει τη διαχρονική έμφαση στην ποιότητα που δίνει η εταιρεία».

SGS Food Contact Product: Νέο σήμα πιστοποίησης για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Το νέο σήμα πιστοποίησης ενισχύει την εμπιστοσύνη στα προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCM).

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση για τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στην εργασία

Νέστορας Παπαρούπας: "Η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη στην εργασία αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για κάθε σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον".

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επαναπιστοποίησε το κτήμα Γεροβασιλείου

Η συνεργασία της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με το Κτήμα Γεροβασιλείου ξεκίνησε από το 2004 και συνεχίζεται αδιάκοπα έως και σήμερα

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

TÜV Hellas (TÜV Nord): Επαναπιστοποίηση της PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. για την ασφάλεια των τροφίμων

Uxue Azpiroz: "Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η PepsiCo Hellas M.A.B.E.E. τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προϋποθέσεις που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των προϊόντων της"

Το παραδοσιακό «Ρεβανί» Βέροιας ετοιμάζεται να γίνει προϊόν «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης»

Το ρεβανί Βέροιας ξεκίνησε την κούρσα για την απόκτηση του σήματος «Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης», το οποίο δίνει έμφαση στη σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής και της ονομασίας του προϊόντος.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πολλαπλή επαναπιστοποίηση για την Agrino

M. Κατσώτα: "Οι επαναπιστοποιήσεις της Agrino επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύρος αλλά και την αξιοπιστία της"

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε. με το BRC Gluten Free

Την εταιρεία ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο BRCGS Gluten-Free Certification Program

Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων: Μελέτη για τις χορτοφαγικές συνήθειες των Ελλήνων

Σε εξέλιξη η έρευνα από την Hellas Veg για τις διατροφικές συνήθεις των Ελλήνων και ιδιαίτερα για την προτίμησή τους μεταξύ ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών

Διπλή πιστοποίηση από την TÜV Hellas (TÜV Nord) έλαβε η Grant Thornton στην Ελλάδα

Ν. Παπαρούπας: "Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την οικονομία και τη χώρα, εταιρείες όπως η Grant Thornton καλούνται να παίξουν κομβικό ρόλο στο τιτάνιο έργο της ανάκαμψης"

Πιστοποίηση ποιότητας AFQ της Foodoxys για τις μπύρες της Νήσος

Οι μπύρες της Νήσος προσεγγίζουν τα επίπεδα βιοδραστικότητας που έχει ο ερυθρός οίνος.

Πιπέρι από το Καμερούν καταχωρίστηκε ως ΠΓΕ

Το «Poivre de Penja» είναι ένα καρύκευμα που παρασκευάζεται από δρύπες του Piper nigrum, ενός πολυετούς αναρριχητικού φυτού (λιάνας) της οικογένειας Piperaceae με έντονη και πικάντικη γεύση.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η αποκαλυπτική ομοιότητα της ζύμωσης τροφίμων με τις “ζυμώσεις” στον ΣΥΡΙΖΑ – Του Δρ Φ. Γαΐτη

Τί σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά των μικροβίων σε ένα προϊόν ζύμωσης, με την αλληλουχία γεγονότων στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση Τσίπρα.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Δεκάδες μολύνσεις από σαλμονέλα μετά την κατανάλωση ωμών λαχανικών

Η μόλυνση των λαχανικών μπορεί να συμβεί μέσω μολυσμένου εδάφους, κοπριάς ή νερού

Ανακαλείται γάλα λόγω μόλυνσης με τον ιό της γρίπης των πτηνών

Μολυσμένο με τον ιό της γρίπης των πτηνών γάλα, αποσύρθηκε από τα ράφια - Άγνωστος ο κίνδυνος για τους καταναλωτές λένε οι αρχές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο