Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, 2024
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιομηχανία / Παραγωγή

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / Παραγωγή

Δέκα χρόνια μετά το εμπορικό τους λανσάρισμα, οι τηνιακές μπύρες ΝΗΣΟΣ, θα διανέμονται αποκλειστικά από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία!

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο προχωρά σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της. 

Πένες Veggie με σπανάκι και ντομάτα από τη ΜΑΚΒΕΛ!

Από σιμιγδάλι σκληρού σίτου! Ζυμωμένες με τα κρυστάλλινα νερά του όρους Μπέλες!

Αγελαδίτσα 2%…τώρα και χωρίς λακτόζη από τη ΦΑΓΕ!

Το κλασικό αγελαδινό γιαούρτι και το αγαπημένο των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες!

Οι GRANOLA Bars ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας, σε μια μπάρα! 

Από το φούρνο ενός σπιτιού στην Κωνσταντινούπολη, στην κορυφή της αγοράς, για πάνω από έναν αιώνα!

Κεφίρ με Φράουλα και Κεφίρ με Φρούτα του Δάσους από την ΟΛΥΜΠΟΣ!

Αυθεντική Συνταγή, Μόνο από 100% Ελληνικό Γάλα και Καλλιέργεια Κεφίρ.

Mitira Lesvos! Το εξαιρετικό, βιολογικό, παρθένο ελαιόλαδο από τη Λέσβο και την οικογένεια Καραλή!

Μήτηρα...που σημαίνει Μητέρα στην τοπική λεσβιακή διάλεκτο!

Φέτα Π.Ο.Π. από τη Roussas Dairy! Το βραβευμένο, παραδοσιακό προϊόν…ένα από τα καλύτερα τυριά που υπάρχουν!

Σημαντική διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό γεύσης Great Taste Awards 2023!

Το αγαπημένο ΝΟΥΝΟΥ τώρα και σε vegan!

Η νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό αποτελείται από 3 υπέροχες γεύσεις -Αμύγδαλο, Αμύγδαλο με 0% Ζάχαρη και Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης.

Ποτοποιία Πολυκαλά: Λικέρ Πικρομάντολα

Συνταγή για υπέροχο δροσιστικό Χριστουγεννιάτικο πικρομάντολα Spritz

Bliss Point: KYANO – CYAN το πρώτο ελληνικό μπλε τυρί

από φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΓΙΩΤΗΣ: 1 · 2 · Bake! Μίγμα για Κρέπες!

μέχρι να πείτε ”1, 2, bake”… ψήσατε!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  

το μοναδικό ψωμί για τοστ με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D

Μύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  

Τα τρόφιμα με χαμηλό ΓΔ, κάτω του 55, συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

FOOD SURFING: Jams with Alcohol 

Το jam συνάντησε το coctail και το πρωινό έγινε... τζάμι.

ΗΠΕΙΡΟΣ FIT & SLIM: Το Αιγοπρόβειο τυρί σε άλμη!

Μόνο 6% λιπαρά και σε συνδυασμό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 21%

Φούρνος ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ: Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης 

Φουρνίζει στα Σφακιά και κάνει ΝΤΟΥ στην γεύση!

VitaFree: Τα “ροζ” αλμυρά μπισκότα με βρώμη

Η Ελληνική μπισκοτοποιία Vita free έχει στόχο να καινοτομεί και να βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

SARY: Το πρώτο Vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς

Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας.

Η ανάρτηση μιας επιχείρησης στο cibum.gr δεν αποτελεί πρόταση αγοράς και δεν φέρουμε ευθύνη για την εγγυρότητα, ισχύ και το επίπεδο εφαρμογής των πολιτικών, πιστοποιητικών και βραβείων που αναρτούνται.

Ενταχθείτε στον κατάλογο TOP QUALITY 4U

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η απάτη του κεφίρ – Έρευνα ξεμπροστιάζει μεγάλες εταιρείες παρασκευής που πουλάνε απλό γάλα ως κεφίρ!

Είναι ζυμωμένο με σπόρους κεφίρ, το κεφίρ που πωλείται στα ράφια των σούπερ μάρκετ;

Γάλα μολυσμένο με γρίπη των πτηνών: Και νέα ανάκληση

Δείτε τι θα μας συμβεί αν καταναλώσουμε μολυσμένο με H5N1 γάλα

Νέο αμφιλεγόμενο πρόσθετο σε γαλακτοκομικά – Απειλές για μποϊκοτάζ μεγάλων σουπερμάρκετ

Η χρήση πρόσθετου στις ζωοτροφές αγελάδων για μείωση του μεθανίου έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από τους καταναλωτές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο