Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το σχέδιο προστασίας και σωτηρίας για τα παραδοσιακά ταβερνάκια

ΑρχικήΝέαΤο σχέδιο προστασίας και σωτηρίας για τα παραδοσιακά ταβερνάκια
spot_img

cibum team

Προ των πυλών βρίσκεται διάταξη που θα «σώσει» τα παραδοσιακά ταβερνάκια,  όπως δήλωσε μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

«Θα έρθει διάταξη για τα παραδοσιακά ταβερνάκια, ανά περιοχή. Δεν θα μπορούν αυτά να αλλοιωθούν, να αλλοτριωθούν και να εξαφανιστούν. Θα προστατεύονται. Είναι το χρώμα της χώρας μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να σχεδιάζουμε τουρισμό για το σήμερα και για το αύριο» υποστήριξε ο υπουργός.

Ο Υπουργός Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή του γι τον πορεία του τουρισμού έως τώρα: «Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα επιλογής τον Ιούνιο για τους Γάλλους. Και 13-19 Σεπτεμβρίου η πληρότητα στα ξενοδοχεία άγγιξε το 60%» είπε, και τόνισε ότι θα στηριχθούν οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ώστε να επιμηκυνθεί η τουριστική σεζόν στη χώρα. «Απρίλιο και Μάιο θα έχουμε τουρισμό. Στόχος μας να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας μέσα από τον τουρισμό».

 «Θα πάμε σε δευτερεύουσες περιοχές ως προορισμούς να τις ενισχύσουμε, να τις στηρίξουμε και να τις φωτίσουμε στον κόσμο. Θα υποστηρίξουμε τις υποδομές μας. Κακά τα ψέματα όλοι περιμένουν να υποστηριχθεί η οικονομία μας από τον τουρισμό. Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι να συνεργαστώ με τους συναδέλφους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». Ο κ. Κικίλιας τέλος προανήγγειλε διακρατική συμφωνία για να ανοίξει πλήρως η αγορά από τη Ρωσία και τις ανατολικές χώρες.

Δείτε επίσης:

Ξενοδοχεία-εστιατόρια: Το νέο ΦΕΚ για τη μείωση σπατάλης τροφίμων και υλικών συσκευασίας  

“Διαφημίσεις με ανθυγιεινά τρόφιμα βομβαρδίζουν τα παιδιά μας”

Eρευνητές του ΜΙΤ ανέπτυξαν νέα μέθοδο για να απομακρύνουν τον μόλυβδο από το νερό

Κρέας Σκύλου: Προς απαγόρευση η κατανάλωση του στη Νότια Κορέα 

Η Nespresso στα δικαστήρια: έχασε στη διαμάχη για την κατοχύρωση του σχήματος της κάψουλας 

 Η Nestlé ανακαλεί 13 τόνους κατεψυγμένες πίτσες πεπερόνι DiGiorno  

Οι νέες προοπτικές της βιομηχανίας τροφίμων από τις αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες των μπαχαρικών 

Αλλαντίαση (botulism): Η σημασία της εκπαίδευσης των καταναλωτών 

Lidl: Κατάρτιση με μισθό – Καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εργασίας 

Οι Ιταλοί φοβούνται το… ελληνικό ακτινίδιο 

Με νέες συσκευασίες και όνομα τα προϊόντα Uncle Ben’s στην ελληνική αγορά  

Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο