Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ERGOLAB

spot_img

Το εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και του νερού από το 1998 και είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) με αριθμό πιστοποιητικού 506-4.Το προσωπικό του εργαστηρίου, με πολυετή πείρα στον χώρο, παρέχει στήριξη σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, δίνοντας λύσεις σε πάσης φύσεως ζητήματα, με στόχο πάντα την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο εργαστήριό μας, είναι και η απόδειξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Για να μάθετε περισότερα σχετικά με τo εργαστήριο ERGOLAB – ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΖΑ πατήστε ΕΔΩ 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα