cibum team
Η Green Field Farms Dairy ανακαλεί σοκολατούχο γάλα σε εννέα πολιτείες μετά από τα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων.
Η Green Field Farms Dairy με έδρα το Fredericksburg στις Η.Π.Α., ανακοίνωσε την ανάκληση 1.242 μονάδων ολόκληρου του προϊόντος γάλακτος σοκολάτας, επειδή μια εργαστηριακή ανάλυση έδειξε ότι το προϊόν δεν παστεριώθηκε αποτελεσματικά.
Η παστερίωση σκοτώνει επιβλαβή βακτήρια, παράσιτα και ιούς.
Το συγκεκριμένο γάλα διανεμήθηκε στο Οχάιο, την Ιντιάνα, το Κεντάκι, το Μέριλαντ, το Νιου Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη, την Πενσυλβάνια, τη Βιρτζίνια, το Ντέλαγουερ και την Ουάσινγκτον από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2021.
Υπάρχει ανησυχία ότι οι καταναλωτές μπορεί να έχουν το γάλα στα σπίτια τους επειδή φέρει κωδικό ημερομηνίας «29 Σεπτεμβρίου». Κανένας άλλος κωδικός ιχνηλασιμότητας δεν συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση ανάκλησης της εταιρείας, η οποία δημοσιεύτηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Το ζήτημα ανακαλύφθηκε μετά από έλεγχο ρουτίνας των προϊόντων που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Γεωργίας του Οχάιο.
Μετά από τη δημοσίευση αυτής της ανάκλησης, δεν έχουν υπάρξει αναφορές για πρόκληση λοίμωξης σχετιζόμενη με τα ανακληθέντα προϊόντα.
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν θα πρέπει να το επιστρέψουν στον τόπο αγοράς για να λάβουν επιστροφή χρημάτων.
Πηγή:FSN
Επιστήμη: Πως οι γεύσεις δημιουργούν συνειρμικές αναμνήσεις
Η κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)
Food Defence: οδηγός κάλυψης απαιτήσεων από το FSSC22000
Ελληνικό γιαούρτι – «μαϊμού» σαρώνει την αγορά της Γερμανίας
Έρευνα: Τα χημικά στα τρόφιμα η σημαντικότερη ανησυχία των καταναλωτών
Ποια είναι η U.N. AQUA που ανοίγει το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι
«Πλαστικά» μιας χρήσης από φύκια θα καταργήσουν το πλαστικό
100 χρόνια ιστορίας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Έκπληξη: Τελικά τα λιπαρά των γαλακτοκομικών μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Ξεμένουν από κρέας τα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία λόγω έλλειψης διοξειδίου του άνθρακα!
Επιχειρήσεις τροφίμων: Ο κώδικας για τη διαχείριση των τροφικών αλλεργιογόνων