Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ANUGA: Νέοι κανόνες κάνουν πιο εύκολη τη συμμετοχή στη φετινή παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών

ΑρχικήΝέαANUGA: Νέοι κανόνες κάνουν πιο εύκολη τη συμμετοχή στη φετινή παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών
spot_img

cibum team

Στις 9 Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες της η πιο διάσημη και σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η Anuga η οποία θα διεξαχθεί σε δύο διαφορετικές μορφές: με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών στην Κολωνία, αλλά και εναλλακτικά ως Anuga @home σε διαδικτυακή μορφή.

Η Anuga @home θα είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα εκδηλώσεων που θα λειτουργεί ως προέκταση της Anuga. Μέσω δημιουργικών και καινοτόμων online λύσεων, θα δώσει την ευκαιρία σε επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων από όλο τον κόσμο να επιδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λόγω των επιδημιολογικών εξελίξεων, φέτος θα διατίθενται μόνο ημερήσια εισιτήρια για φυσική επίσκεψη στην Anuga, όμως μαζί με το εισιτήριο για φυσική επίσκεψη εξασφαλίζεται και Season ticket για την ψηφιακή έκθεση Anuga @home (11-13/10/21).

Για όσους αποφασίσουν ωστόσο να επισκεφθούν το Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, οι νέοι κανόνες αντιμετώπισης της πανδημίας που τέθηκαν σε ισχύ από 15 Σεπτεμβρίου, χαλαρώνουν σημαντικά τους περιορισμούς και κάνουν την διαμονή ευκολότερη.

Ενδεικτικά, τα περίπτερα της έκθεσης θα μπορούν να δεχτούν σχεδόν διπλάσιους επισκέπτες από πριν – ένα άτομο ανά 4 τετραγωνικά μέτρα. Θα επιτρέπονται επίσης κανονικές ρυθμίσεις καθισμάτων χωρίς απόσταση ασφαλείας 1,5 m για εκδηλώσεις, π.χ. για διαλέξεις, ενώ δεν θα απαιτείται η ιχνηλάτιση των επαφών στους χώρους και τα stands της έκθεσης.

Επίσης, οι εκθέτες δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες σε σταθερούς χώρους καθήμενων και σε ψηλά τραπέζια στο περίπτερο της έκθεσης και στους χώρους εξυπηρέτησης φαγητού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέους περιορισμούς, επισκεφθείτε τη σελίδα:

https://www.mediacologne.de/fileadmin/newsletter/2021/HTML_Newsletter_FoodBusinessGulf_600px_breit_Hoehe_800px_Int_GB_Master/anuga_2021_Onepager_Besucher_210x297mm_EN.pdf

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο