cibum team
Την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί το πρώτο Coffee Business Forum με κεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς» από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το portal coffeemag.gr και το περιοδικό Coffe&brunch, μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να το παρακολουθήσουν από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.
Η ethosEVENTS, που πάντα καινοτομεί και πρωτοπορεί σε τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες, επιθυμεί στο να μετατρέψει σε θεσμό το εν λόγω Forum, δίνοντας βήμα σε ανθρώπους από τον κόσμο του καφέ, του επιχειρείν και σε εκπροσώπους από κάθε χώρο να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν, να κάνουν τις δικές τους προτάσεις. Στόχος είναι το να «γεννηθούν» νέες συνεργασίες και πολλές ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις.
Στο Coffee Business Forum 2021, που θα πραγματοποιηθεί στη δύσκολη εποχή της πανδημίας που συνεχίζουμε να βιώνουμε, η ethosEVENTS προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους-ανθρώπους από το χώρο της καφεστίασης αλλά και θεσμικούς-κυβερνητικούς παράγοντες να περιγράψουν τα νέα δεδομένα και να μοιραστούν σκέψεις και ιδέες για το μέλλον, με ένα και μοναδικό στόχο: την ενδυνάμωση της αγοράς και του κλάδου του καφέ, που το προηγούμενο διάστημα άλλαξε άρδην και υπέστη «πλήγμα» λόγω του κορονοϊού.
Υπεύθυνοι προγράμματος ο κος Κώστας Καπερώνης, Sales Director, Coffee Business και η κα Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Δημοσιογράφος.
Δείτε:Η αρτοποιία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη πήρε το εργοστάσιο της «Κατσέλης» στις Αχαρνές
Δείτε:Ποιο είναι το φρούτο που έχει τετραπλάσια ποσότητα καφεΐνης από τον καφέ!
Δείτε:Εντομοφαγία προ των πυλών: Και όμως ήδη καταναλώνετε έντομα!
Δείτε: food films: αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές στη μεγάλη οθόνη
Δείτε: EFSA: νέα εποχή με διαφάνεια στις αξιολογήσεις κινδύνου στην αλυσίδα τροφίμων
Δείτε: food films: αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές στη μεγάλη οθόνη
Δείτε: Mπισκότα Βιολάντα: το success story του μικρού αρτοποιείου από τα Τρίκαλα
Δείτε:Προϊόντα ΠΟΠ/ΠΓΕ: ο μικρός θησαυρός της Ελλάδας
Δείτε:ΑΠΘ:Τα υπολείμματα τροφίμων μετατρέπονται σε ενέργεια για την Φοιτητική Λέσχη
Δείτε: Επεξεργασμένα τρόφιμα: ταιριάζουν σε μία υγιεινή διατροφή;
Δείτε: Και όμως υπάρχει… σοκολάτα με γεύση μπέικον!
Δείτε: EFSA: Αφρικανική πανώλη των χοίρων: κίνδυνοι από ζωοτροφές, κλινοσκεπάσματα και μεταφορές