Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
24.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακό σεμινάριο για την Ημέρα της Ασφάλειας των Τροφίμων στις 7 Ιουνίου

ΑρχικήΝέαΔιαδικτυακό σεμινάριο για την Ημέρα της Ασφάλειας των Τροφίμων στις 7 Ιουνίου
spot_img

cibum team

  Την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων, ο FAO, ο ΠΟΥ και η Γραμματεία Codex θα φιλοξενήσουν μια διαδικτυακή συζήτηση με σημαντικούς Επιστήμονες για να επισημάνουν τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η επιστήμη στη διατήρηση της ασφάλειας των τροφίμων, τώρα και στο μέλλον. Οι επιστήμονες θα μιλήσουν για τη σημασία του φετινού θέματος της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια των Τροφίμων: «Ασφαλή τροφή τώρα για ένα υγιές αύριο».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μηνύματα βίντεο από τον Γενικό Διευθυντή του FAO QU Dongyu και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Οι δύο επικεφαλής επιστήμονες Ismahane Elouafi και Soumya Swaminathan, θα επικεντρωθούν στην επιστημονική υποστήριξη των πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των τροφίμων του FAO και του ΠΟΥ. Η Δρ Elouafi (FAO) και Η Δρ Swaminathan (ΠΟΥ) θα υπογραμμίσουν ορισμένες από τις επιστημονικές δραστηριότητες πολιτικής υποστήριξης, τεχνικής καθοδήγησης και ανάπτυξης ικανοτήτων που κάνουν τη διαφορά στα κράτη μέλη. Θα δεχθούν και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Οι επιτυχίες των επαγγελματιών και συμβούλων της ασφάλειας των τροφίμων από όλο τον κόσμο θα παρουσιαστούν για να δείξουν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι από διάφορους τομείς αντιμετωπίζουν τα τοπικά προβλήματα ασφάλειας των τροφίμων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίους στις 13:00, θα διαρκέσει για 45 λεπτά και θα μεταφραστεί στα αραβικά, κινέζικα, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά.

Εγγραφείτε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα