Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022
25.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης: Με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία

ΑρχικήΝέαΔίκτυο Οινοποιών Κρήτης: Με επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία
spot_img

cibum team

Η πρώτη διαδικτυακή γευσιγνωσία με επιλεγμένες ετικέτες από 23 οινοποιεία, μέλη του Wines of Crete – Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, καθώς και συζήτηση για τον Κρητικό Αμπελώνα, πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

   Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής γευσιγνωσίας παρουσιάστηκαν τα κρασιά και οι οινοποιοί που συμμετείχαν. Παράλληλα, υπήρξαν παρεμβάσεις από ειδικούς στο χώρο του κρασιού, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΝΗ Νίκος Δουλουφάκης, «…συνεχίζουμε να προωθούμε το κρητικό κρασί, σε οποιαδήποτε συνθήκη ζούμε. Βρεθήκαμε με φίλους και συνεργάτες, έστω και διαδικτυακά, τουλάχιστον μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες. Δοκιμάσαμε κρασιά της εσοδείας του 2020, συζητήσαμε για τον Κρητικό Αμπελώνα».

   Το Wines of Crete, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάδειξης του Κρητικού Αμπελώνα, συνεχίζει τις δράσεις του, στηρίζοντας την οινοποιία και αμπελουργία της Κρήτης. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ζωντανή κάλυψη στα social media του #WinesofCrete ενώ η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=296yUN7FBdk&t=26s

Δείτε επίσης: 

Επιστήμη: Πως οι γεύσεις δημιουργούν συνειρμικές αναμνήσεις 

Η κουλτούρα της ασφάλειας τροφίμων, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, τι ψάχνουν οι ελεγκτές (Βίντεο)

Food Defence: οδηγός κάλυψης απαιτήσεων από το FSSC22000 

Ελληνικό γιαούρτι – «μαϊμού» σαρώνει την αγορά της Γερμανίας 

Έρευνα: Τα χημικά στα τρόφιμα η σημαντικότερη ανησυχία των καταναλωτών 

Ποια είναι η U.N. AQUA που ανοίγει το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι  

 «Πλαστικά» μιας χρήσης από φύκια θα καταργήσουν το πλαστικό  

100 χρόνια ιστορίας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Έκπληξη: Τελικά τα λιπαρά των γαλακτοκομικών μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο 

Ξεμένουν από κρέας τα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία λόγω έλλειψης διοξειδίου του άνθρακα! 

Επιχειρήσεις τροφίμων: Ο κώδικας για τη διαχείριση των τροφικών αλλεργιογόνων  

  Επιχειρήσεις: Το μέλλον της πώλησης βρίσκεται στις στοχευμένες προσφορές και στα προσωποποιημένα μηνύματα 



Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

“Πόλεμος” για το βαλσάμικο ξύδι: Η Ιταλία θα μηνύσει τη Σλοβενία!

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα