Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για κτηνιάτρους στις εγκαταστάσεις της ΦΑΡΜΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Κατάρτιση στα πρωτόκολλα συγχρονισμού οίστρου των μικρών μηρυκαστικών (πρόβατα, αίγες) και στην εφαρμογή της τεχνητής σπερματέγχυσης σε κατάλληλο χρόνο.

Ιδρύεται η Greek Wine Academy – Τα δίδακτρα του GWA επιδοτούνται πλήρως από την ΕΔΟΑΟ

Εκπαίδευση και προώθηση των ελληνικών οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ, τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Προκήρυξη Π.Μ.Σ. Τομείς Αιχμής και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Παραγωγή και Συντήρηση Οπωροκηπευτικών και Ανθοκομικών Ειδών.

Δωρεάν σεμινάριο για την σπατάλη τροφίμων (food waste) από το ECOTIVITY

Το ECOTIVITY συνεχίζει τον κύκλο δωρεάν περιβαλλοντικών σεμιναρίων “ECOSEMINARS” και το 2023.

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Eshop και ΦΠΑ στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη οικονομικών υπηρεσιών και λογιστηρίου.

EE: Περισσότερες οι γυναίκες με πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2022

Στοιχεία της Eurostat για τα ποσοστά τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη - Υψηλά τα ποσοστά στην Ελλάδα.

Μεταπτυχιακό στην Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “FOOD INNOVATION, QUALITY AND SAFETY”.

TÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ESG – Άμυνα Τροφίμων – Εσωτερικές Επιθεωρήσεις

Τρία σημαντικά εργαλεία Διοίκησης για την επόμενη μέρα στο χώρο των τροφίμων.

Cibum LEARNING: Σε εξέλιξη αυτή την ώρα το online Food Safety Culture Advanced Training Course

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Για τα σχολειά μας

"Ο μέγας αυτός ένοχος"...

EFSA: Διαδικτυακό συνέδριο χρήσης αλληλουχίας επόμενης γενιάς για την αντιμετώπιση τροφιμογενών απειλών

Η φυσική συμμετοχή περιορίζεται σε 200 συμμετέχοντες κατ’ ανώτατο όριο, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων στο διαδίκτυο είναι απεριόριστος.  

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο Πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την GEP

Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Expert) είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που διασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενός δομημένου περιβάλλοντος.

Δωρεάν διαδικτυακά ασύγχρονα σεμινάρια για την απάτη τροφίμων

Πρόληψη της απάτης στα τρόφιμα - Επισκόπηση της Προηγμένης Εγκληματολογίας - Εισαγωγή στο Πρότυπο Περιστατικών Απάτης Τροφίμων. 

ΕΚΠΑ: Τα νέα «πράσινα» επαγγέλματα του μέλλοντος

Η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέα επαγγέλματα ή και προσαρμόζει τα παλιότερα στις νέες συνθήκες.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στην ειδικότητα «βοηθός μάγειρα»

Υλοποιείται το εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

cibumLEARNING: Food Safety Culture Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

Για τα Πανεπιστήμιά μας: Για να φτιάξουμε ομελέτα, πρέπει να σπάσουμε αυγά…

Η αθλιότητα των κτιρίων των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Δωρεάν εκπαίδευση νέων για digital, business και soft skills από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, περισσότερα από 14 σεμινάρια, πάνω σε σύγχρονες θεματικές από καταξιωμένους ομιλητές, στελέχη του κλάδου.

Κατάταξη Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων στην Τεχνολογία Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης

Η Proveg διαπιστώνει έλλειψη τεχνολόγων τροφίμων φυτικής προέλευσης στην αγορά εργασίας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης