Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Μα καλά… Σχολείο με ονοματεπώνυμο;

«Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας – Μίλτος Κουντουράς»

Βιομηχανία αυγών: Διαδικτυακή ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο από το ΥΠΑΑΤ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΥπΑΑΤ για διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο στην αλυσίδα της αγοράς αυγού.

Βιομηχανία τροφίμων: επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων σε “πράσινες” και ψηφιακές δεξιότητες

Κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών σε 150.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, με αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης - 5 ευρώ ανά ώρα, δηλαδή συνολικά έως 400 ευρώ

Πρόταση και για τα ελληνικά ΑΕΙ

Απαραίτητη η επικοινωνία με το κοινό.

Καρτ-ποστάλ από την Ινδία (part 6)

Πανεπιστήμιο από την Ινδία...

Καρτ-ποστάλ από την Ινδία (part 5)

Το educational fair και οι Ινδοί.

Βιομηχανία αυγών: Η διαδικασία επεξεργασίας και υγιεινής κατά τη παραγωγή αυγών (Video)

Το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Purdue αναπτύσσουν εκπαιδευτικά βίντεο για την απεικόνιση της επεξεργασίας και της υγιεινής παραγωγής αυγών.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαίδευση των στελεχών της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας

Οκτώ σεμινάρια με αντικείμενο «Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, IRCA/ CQI Approved» και «Τεχνικές Επιθεωρήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας».

Διαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής

Πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους - Μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών.

ΔΙΤΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ζυθοποιού-Βυνοποιού από την ΕΖΑ

Για πρώτη φορά η ειδικότητα «Ζυθοποιός- Βυνοποιός» γίνεται αντικείμενο σπουδών μέσω του καινοτόμου τριετούς προγράμματος της ΕΖΑ.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο του IFT για τις τάσεις στα τρόφιμα το 2023

Τα αναδυόμενα θέματα σε διάφορες κατηγορίες που προβλέπεται ότι θα είναι το μέλλον στα τρόφιμα την νέα χρονιά. 

Cheers! Εκπαίδευση Ευρωπαίων Οινοποιών και ζυθοποιών – Νέα αρώματα και γεύσεις από νέα στελέχη μαγιάς

Νέα βελτιωμένα αρώματα και γεύσεις για μπύρες, κρασιά και άλλα ποτά δημιουργούνται από ερευνητές που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στην αρχή της σταδιοδρομίας τους.

Ποιοι καθηγητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου είναι μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Στην ετήσια κατάταξη αξιολόγησης, με τίτλο: "September 2022 data-update for Updated science-wide author databases of standardized citation indicators".

Καθηγητής του Γεωπονικού στη λίστα των ερευνητών με διεθνή απήχηση σύμφωνα με τον κατάλογο «Highly Cited Researchers 2022»

Οι ΗΠΑ και το Χάρβαρντ είχαν το 2022 τους περισσότερους ερευνητές με διεθνή απήχηση. Ποιοι Έλληνες βρίσκονται στον κατάλογο.

Τι θέλουν τα αμερικανικά Πανεπιστήμια στο… Φάληρο;

Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας «PEF PROFESSIONAL DEVELOPMENT»

Β. Καζάζη: " Η συνεργασία μας με την ΠΕΦ μας επιτρέπει να συνδράμουμε στην αναβάθμιση των γνώσεων των  νέων επιστημόνων, σε έναν εξαιρετικά νευραλγικό τομέα όπως αυτόν της φαρμακοβιομηχανίας".

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο για μηχανικούς και τεχνικούς

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022.

Χαμηλόμισθα νοικοκυριά: Πως μπορούν να οπλιστούν ενάντια στις τροφιμογενείς ασθένειες

Το εργαστήριο Ασφάλειας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Purdue, διεξήγαγε δύο μελέτες που δείχνουν πώς να εκπαιδευτούν πρακτικά τα νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος ενάντια στις τροφιμογενείς ασθένειες.

Εργαζόμενοι Εστίασης & Λιανικής Τροφίμων: Η σημασία της εκπαίδευσης για τα αλλεργιογόνα

Είναι ευθύνη των εργοδοτών να διασφαλίσουν την εκπαίδευση των εργαζομένων αλλά και το προσωπικό πρέπει να έχει επίγνωση των αλλεργιογόνων στα τρόφιμα που παρασκευάζει και να γνωρίζει τις ισχύουσες πολιτικές και διαδικασίες.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Λήγει η προθεσμία για τις Επαγγελματικές Σχολές στον κλάδο τουρισμού και φιλοξενίας

Πρόγραμμα μάθησης με αμοιβή και πλήρη ασφάλιση, αναβολή στράτευσης, επίδομα στέγασης και σίτισης.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης