Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Pepsi Co αυξάνει εκ νέου τις τιμές

Με επιχείρημα ότι ενώ η ζήτηση παραμένει σταθερή, αυξάνεται το κόστος των πρώτων υλών

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Pepsi Co αυξάνει εκ νέου τις τιμές
spot_img

Με επιχείρημα ότι ενώ η ζήτηση παραμένει σταθερή, αυξάνεται το κόστος των πρώτων υλών

Η PepsiCo ανακοίνωσε και νέα αύξηση τιμών στα προϊόντα της – αναψυκτικά και σνακ- καθώς όπως υποστηρίζει, η ζήτηση παραμένει σταθερή και το κόστος των πρώτων υλών συνεχίζει να εκτοξεύεται σε πρωτοφανή στα χρονικά επίπεδα.

Η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση τροφίμων και ποτών στον κόσμο με βάση τα καθαρά έσοδα, τα κέρδη και την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, πίσω από τη Nestle, στην οποία εκτός από πολλές μάρκες αναψυκτικών ανήκουν τα Frito-Lay, Quaker, Ruffles, Cheetos, Lipton και, Gatorade αύξησε τις προβλέψεις εσόδων της για ολόκληρο το έτος από 8% σε 10%, ενώ δημοσίευσε την έκθεση κερδών του δεύτερου τριμήνου , η οποία ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Wall Street για 19,51 δισεκατομμύρια δολάρια, αναφέροντας καθαρό 5,2% – αύξηση των εσόδων στα 20,23 δισ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο.

Ο οικονομικός διευθυντής της PepsiCo, Χιου Τζόνστον, δήλωσε στο Reuters ότι οι καταναλωτές δεν αποθαρρύνθηκαν μέχρι στιγμής από προηγούμενες αυξήσεις τιμών που εφαρμόστηκαν πέρυσι και μπορούν να περιμένουν περισσότερα από τον κολοσσό των ποτών .

«Σε έναν κόσμο όπου βλέπουμε πράγματα όπως τα φυτικά έλαια, τα δημητριακά και οι τιμές των συσκευασιών να αυξάνονται δραματικά, θα εκπλαγώ αν δεν υπήρχε περισσότερη (αύξηση της τιμής) κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους», δήλωσε ο Johnston.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο