Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έρχονται στην Ελλάδα οι λουκουμάδες της Mr. Puffs

ΑρχικήΝέαΈρχονται στην Ελλάδα οι λουκουμάδες της Mr. Puffs
spot_img

cibum team

Στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Μεταξά 30 & Ζησιμοπούλου 12, θα ανοίξει στα τέλη Ιουλίου το πρώτο κατάστημα της διάσημης καναδέζικης εταιρείας Mr. Puffs. Ο Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική αγορά, Θέμης Tζουλιαδάκης δήλωσε ενθουσιασμένος που φέρνει τους διάσημους λουκουμάδες Mr. Puffs στη χώρα που ξεκίνησαν. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η μάρκα έχει αποδείξει την αξία της από το 2004 που ξεκίνησε με συνεχή ανοδική πορεία και νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτή την κίνηση. Το πρώτο μας κατάστημα θα ανοίξει στη Γλυφάδα και σύντομα θα επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά. Η Γλυφάδα έχει μία τεράστια δυναμική και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσελκύσει κοινό από όλη την Αθήνα. Υπάρχει ενδιαφέρον ωστόσο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές αλλά ακόμα περισσότερο και σε πολλές Αραβικές χώρες από επενδυτές. Το κατάστημα της Γλυφάδας θα είναι το πρότυπο στην Ευρώπη που θα αναλάβει και την εκπαίδευση των franchisee για τις νέες αγορές στο ΕΜΕΑ».

Στόχος της εταιρείας είναι να ανοίξει με τη μορφή Franchise τουλάχιστον 12 καταστήματα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και να ανοίξει παράλληλα τις αγορές της Κύπρου, Τουρκίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Αιγύπτου, και άλλων Αραβικών κρατών όπου υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους master franchisees.

Ο Παντελής Σιούνης, Πρόεδρος και CEO της Mr Puffs δήλωσε ότι «είμαστε μια εταιρεία που είναι προσηλωμένη στο στόχο της και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της. Η επέκταση της εταιρείας στην Ελλάδα ήταν στρατηγικής σημασίας για εμάς και αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή αφού όλο το ΔΣ της εταιρείας κατάγεται από την Ελλάδα».

Το προφίλ της Mr. Puffs

Η εταιρεία Mr. Puffs έχει έδρα το Laval του Κεμπέκ και ιδρύθηκε το 2004 από τον Billy Siounis. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 25 καταστήματα σε Καναδά και Αμερική με πλάνο ανάπτυξης να διπλασιαστούν έως το τέλος του 2021. Οι λουκουμάδες είναι χωρίς αυγά, χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, χωρίς ξηρούς καρπούς και δεν έχουν συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι το πρώτο του είδους του στη Βόρεια Αμερική.

Οι λουκουμάδες γίνονται κατόπιν παραγγελίας και συνοδεύονται με γευστικές εναλλακτικές όπως μέλι, πραλίνα σοκολάτας, κρεμώδη καραμέλα, salted caramel, διάφορα είδη σοκολάτας , sauce φράουλας ή βατόμουρου και σιρόπι σφενδάμου κτλ. Οι λουκουμάδες είναι επίσης φιλικοί για vegan και παρασκευάζονται με απλά υλικά.

Η εταιρεία διαθέτει και άλλα προϊόντα όπως καφέδες από την γνωστή Ιταλική εταιρεία Segafredo, Milkshake, παγωτά και παραδοσιακά ελληνικά αρτοσκευάσματα. Σημειώνεται ότι το παγωτό είναι soft serve με φρέσκο γάλα και χωρίς ζάχαρη και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι που το προσφέρουν dipped and rolled, δηλαδή βουτηγμένο σε μία από τις εννέα επιλογές σοκολάτας και ρολαρισμένο σε άλλες γευστικές προτάσεις όπως Kitkat, Smarties, Oreo και άλλες γεύσεις.

Δείτε επίσης: 

Ποτά κάνναβης: Η νέα τάση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών 

Η Dole ανακαλεί βατόμουρα και μύρτιλλα λόγω Cyclospora.

Παγωτό: η επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής κρίνεται στην λεπτομέρεια 

McDonald’s: αυξάνει τους μισθούς για να βρει υπαλλήλους 

Πρόγραμμα πιστοποίησης προϊόντων του Β. Αιγαίου ως ΠΟΠ- ΠΓΕ- ΕΠΙΠ 

Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλωσης από πουλερικά στις ΗΠΑ 

Υποχρέωση αναλυτικής ετικέτας στα αλκοολούχα ποτά. Αλλάζει ο Καν 1169/2011

Ο FAO προειδοποιεί για δηλητηριάσεις από ψάρι γλυκού νερού

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις ανθυγιεινών τροφίμων στη Βρετανία

Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη δεν είναι για όλους

Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα!

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο