Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Chef’s Club of Greece: 14-16 Ιανουαρίου ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςChef’s Club of Greece: 14-16 Ιανουαρίου ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
spot_img

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Chef’s Club of Greece για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει στις 14 – 16 Ιανουαρίου 2022 το 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης  ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Με περισσότερες από 30 διαγωνιστικές κατηγορίες, 20 masterclasses, 10 πάνελ ομιλιών, και συμμετοχή από τουλάχιστον 10 χώρες ο MCC είναι ο θεσμός της Μεσογείου για όλους τους γαστρονομικούς φορείς.

- Advertisement -

Ο MCC αφορά όλους τους  επαγγελματίες αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες, μάγειρες και ζαχαροπλάστες,  σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης αλλά και όλο τον επισιτιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα δράσεων θα προβληθεί στο έπακρο η Μεσογειακή διατροφή, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου, τόσο μέσα από τις τοπικές συνταγές, αλλά και μέσα από τις τοπικές πρώτες ύλες που οι chef καλούνται να αναδείξουν.  

Μιλώντας στο Cibum o Μίλτος Καρούμπας Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, τόνισε ότι πρόκειται για μία τεράστια προσπάθεια προετοιμασίας όλων των επαγγελματιών της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με στόχο την βελτίωση των νέωβν επαγγελματιών.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καρούμπα στο Cibum.

“O διαγωνισμός αυτός είναι η χαρά όλων των επαγγελματιών της τουριστικής μας βιομηχανίας. Σκοπός είναι η αρτιότερη προετοιμασία όλων των επαγγελματιών, εν όψη της επερχόμενης νέας τουριστικής περιόδου.

Σε ένα διαγωνισμό διαπιστώνουμε το γαστρονομικό επίπεδο που επικρατεί, επεμβαίνουμε όπου χρειασθεί για να βελτιώσουμε πράγματα και παράλληλα δίνουμε επαγγελματικό ηθικό στους νέους επαγγελματίες.

Μέσα από τον Μεσογειακό διαγωνισμό, η Ελλάδα κρατάει ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και δηλώνει το υψηλό της επίπεδο σε προσφορά υπηρεσιών”

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα