Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία / Τάσεις

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις

Φυτικά τρόφιμα: Επενδυτική έκρηξη το 2022

Δημοσκόπηση για τις προτιμήσεις των καταναλωτών – Ποια εναλλακτικά τρόφιμα έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση

Παγκόσμια έλλειψη κακάο: Η πρώτη σοκολάτα χωρίς κακάο σύντομα κοντά μας!

Στο μέλλον, η αγορά σοκολάτας θα χωρίζεται στις ακριβές με κανονικό κακάο και στα προϊόντα τύπου QOA.

Επιστήμη: Άνοιξε ο δρόμος για την τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα!

Βάση δεδομένων γεύσης με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

NASA: Τα υποψήφια τρόφιμα για τον… εποικισμό σε άλλους πλανήτες

Μπριζόλα τυπωμένη από εκτυπωτή, πλήρης αφυδάτωση τροφίμων, σακούλες ψησίματος μεταξύ των νικητών σε διαγωνισμό της NASA

2024: Ανακαλύψτε Το Soul Food Σας Με Βάση Το Ζώδιο Σας

Μηνιαίο ωροσκόπιο για Food Experts, του αστρολόγου Astra Eneka.

Εντομοφαγία: Κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη – Αρνούνται οι vegan

Οι vegan είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στο να φάνε τρόφιμα από έντομα.

Τι είναι το μπροκολάτε και γιατί έχει προκαλέσει τέτοιο χαμό

Τα «άσχημα» μπρόκολα γίνονται ένας…. ωραιότατος καφές Brocolatte ο οποίος πολεμά και τη σπατάλη τροφίμων και την κακή διατροφή.

Καινοτομία: Start-up εταιρεία κατεψυγμένου καφέ ταρακουνά την βιομηχανία

Δεκαπλάσια δύναμη γεύσης και καινοτόμα προετοιμασία – H εταιρεία εξασφάλισε χρηματοδότηση 30,15 εκατ. €!

Το μοριακό μέλλον των τροφίμων

Καφές χωρίς καφέ, ουίσκι από φυτά, και μέλι χωρίς μέλισσες

“Nutri Salad Bars”: Το «φαγητό» των φοιτητών διακρίθηκε στο “ECOTROPHELIA EUROPE 2021”

Η καινοτομία των φοιτητών του ΕΜΠ

“Souvla”: Ελληνική αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ σερβίρει και vegan αρνί

Σχεδόν ίδιο με το συμβατικό, ακόμα και στην … μυρωδιά!

Βιομηχανία: Εναλλάκτες θερμότητας υψηλού υγιεινού σχεδιασμού

Η καινοτομία κλειδί για την ασφάλεια τροφίμων

Connected packaging: Οι νέες τεχνολογίες ετικέτας με αλληλεπίδραση παρασκευαστή – καταναλωτή

Οι “Συνδεδεμένες συσκευασίες” επικοινωνούν τις ανάγκες των καταναλωτών στις κατασκευάστριες εταιρείες

Καινοτομία: «Μουσική της ελιάς» και υιοθεσίες ελαιόδεντρων

Διαδικτυακές περιηγήσεις και επικοινωνία... μέσω ραδιοσυχνοτήτων με τα δέντρα

Respectful eggs:Τα πρώτα αυγά με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Από όρνιθες ελεύθερες σε βοσκοτόπια

Kaffe Bueno: Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 2,5 εκατ. € για την ανακύκλωση των αποβλήτων καφέ

Παγκόσμιο κίνημα για την αξιοποίηση των αποβλήτων καφέ

Καινοτομία: Mέθοδος μετατρέπει το πλαστικό σε… φαγητό

Η ευρεσιτεχνία κέρδισε βραβείο αξίας 1 εκατ. ευρώ!

Συσκευασμένα τρόφιμα: Ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών και μετά την πανδημία

Η συνολική αξία των συσκευασμένων τροφίμων το οκτάμηνο του 2021, ξεπέρασε τα 700 εκατ. €.

Μπύρα από ψίχουλα: Συνασπισμός Βρετανικών ζυθοποιείων χρησιμοποιεί ψωμί για να φτιάξει upcycled μπύρα

Καλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να αναλάβουν δράση για την κλιματική κρίση.

Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: Έρευνα για τις αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών σοκολάτας

Η επίδραση της πανδημίας στην αγοραστική συμπεριφορά.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ξυράφια μέσα σε βούτυρο – Όταν η “κακία” μολύνει τις συσκευασίες τροφίμων

Ξυράφια, βελόνες και βατράχια: Οι πιο σοκαριστικές υποθέσεις δολιοφθοράς τροφίμων

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης