Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κακοποίηση στις κουζίνες: οι Chef της Βρετανίας ζητούν να αφαιρεθούν αστέρια Michelin από γνωστά εστιατόρια

ΑρχικήΝέαΚακοποίηση στις κουζίνες: οι Chef της Βρετανίας ζητούν να αφαιρεθούν αστέρια Michelin από γνωστά εστιατόρια
spot_img

cibum team


Οι chef της Βρετανίας, καλούν τους οργανισμούς απονομής να αφαιρέσουν από τις λίστες τους εστιατόρια με αστέρια Michelin και ροζέτες AA, εάν το προσωπικό τους έχει υποστεί εργασιακή κακοποίηση ή εκφοβισμό  ενώ εργαζόταν στις κουζίνες.

Η αναφορά , που ξεκίνησε από την Βρετανική ένωση των Chef, “Unichef”, ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια κουλτούρα «συστηματικής κατάχρησης» στα ξενοδοχεία, τις παμπ και τα εστιατόρια της Βρετανίας.

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία  στους The Times, 12 πρώην μελών του προσωπικού  κουζίνας, ότι είχαν υποστεί σωματική και λεκτική κακοποίηση ενώ εργάζονταν στα εστιατόρια του διάσημου σεφ Tom Kitchin.

Ο Kitchin, 44 ετών, εμφανίστηκε ως κριτής στο MasterChef του BBC One και έγινε ένας από τους νεότερους σεφ που έλαβε αστέρι Michelin σε ηλικία 29 ετών. Σήμερα είναι επικεφαλής δύο εστιατορίων στο Εδιμβούργο. Το Kitchin με αστέρι Michelin, και το gastropub Scran and Scallie

Σε απάντηση των ισχυρισμών, η Ομάδα Kitchin επιβεβαίωσε ότι έβγαλε σε αναστολή δύο ανώτερα μέλη του προσωπικού και ότι ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα.

*H Unichef είναι η Εθνική Ένωση των chef του Ηνωμένου Βασιλείου. Στόχος της ένωσης είναι να υποστηρίξει και να κατανοήσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί σεφ στις σημερινές ταραχώδεις κουζίνες και να επικεντρωθεί στις πολλές αλλαγές που απαιτούνται στον κλάδο για τη βελτίωση όλων των σεφ ανεξάρτητα από τη θέση , κατηγορία, ηλικία, εθνικότητα ή φύλο.

Πηγή: Independent

Δείτε σήμερα: 

Απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων: Τι απαντά ο Α. Γεωργιάδης 

Πρωτοπορία: Η Unilever εισάγει ετικέτες αποτυπώματος άνθρακα στα τρόφιμα!

Burger King: Αντί για το μενού, έγραψαν «συγνώμη για την ταλαιπωρία» και παραιτήθηκαν!

Κρούσματα σαλμονέλας από ταχίνι σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες 

Απίστευτο: Παγωτό με γεύση μακαρόνια με τυρί από την KRAFT 

FODMAPs στα τρόφιμα: η νέα προσέγγιση στην διατροφή. Η “σωτηρία” για άτομα με Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. 

Έρχονται νέες ανατιμήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω των social media 

Vegan: Το εναλλακτικό κρέας μπορεί να αντικαταστήσει το πραγματικό κρέας; 

Επιστήμη: Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση μειώνουν τις φλεγμονές. Μελέτη της Σχολής Ιατρικής του Στάνφορντ στις ΗΠΑ. 

Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να ξεκινήσω δίαιτα; Κάντε το τεστ να δείτε! 

Εσείς ξέρετε σε τι θερμοκρασία πρέπει να μαγειρεύουμε το κρέας;

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα