Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταναλωτής

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτής

Καινοτομία: Το νέο καπάκι που τοποθετείται μέσα και όχι πάνω στο ποτήρι, για κατανάλωση ροφημάτων εν κινήσει

Πίνεις κανονικά από το χείλος του ποτηριού, αντί από το καπάκι, για να μην καείς και για να μην έχει τη γεύση πλαστικού ή χαρτιού

Αναδυόμενοι κίνδυνοι από τις αναδυόμενες (vegan) πρωτεΐνες

Η ζήτηση για πρωτεΐνες που δεν είναι ζωικής προέλευσης κορυφώνεται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, η αγορά αγωνίζεται να ανταποκριθεί σε αυτή τη ζήτηση.

Η Ελλάδα στην 27η θέση της λίστας του Παγκόσμιου Δείκτη Επισιτιστικής Ασφάλειας για το 2021

8 από τις 10 κορυφαίες χώρες της κατάταξης, βρίσκονται στην Ευρώπη.

Απάτες στην αγορά ψαριών και θαλασσινών: Σερβίρουν κροκέτες γαρίδας με… χοιρινό και παγκάσιους αντί για μπακαλιάρο!

Η εξαπάτηση και ο εμπαιγμός  του καταναλωτή στην αγορά ψαριών και θαλασσινών συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο

ΗΠΑ: Πέτρες και μεταλλικά θραύσματα σε κατεψυγμένο μπρόκολο – 2 τραυματίες

Η εταιρεία ενημερώθηκε από καταγγελίες καταναλωτών.

Πρωτοπορία: Τη συνδρομή των καταναλωτών ζητά η επιστήμη για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων

Οι πολίτες καλούνται να συμμετέχουν στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων.

Ο FDA ερευνά νέο ξέσπασμα Salmonella – συνεχίζονται οι έρευνες για E.coli σε baby σπανάκι

Το νέο ξέσπασμα Salmonella μετράει μέχρι τώρα τουλάχιστον 19 ασθενείς.

Χρώμα στα γαλακτοκομικά: Προκλήσεις – Τάσεις – Πρώτες ύλες

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γιαούρτι, παγωτό και κατεψυγμένα επιδόρπια παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων στο χρωματισμό τους

Επέκταση του Wolt Market: Οι αγορές του σούπερ μάρκετ σε 20′ στην πόρτα του καταναλωτή

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market, για πρώτη φορά εκτός Αττικής

Η πρόκληση της παρασκευής προϊόντων χωρίς γλουτένη

Τι ζητούν οι καταναλωτές τι μπορεί να κάνει η βιομηχανία τροφίμων

Ελληνική startup: Ελληνικά βότανα σε… κάψουλες εσπρέσο!

Χάρη στην ελληνική καινοτομία ποικιλίες από δεκάδες βότανα όπως ο ιβίσκος, η λουίζα, το κάρδαμο, το χαμομήλι, η τσουκνίδα «σερβίρονται» στο φλιτζάνι σε μερικά δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Fitness meals τοποθετήθηκε στα X-Treme Stores με τις πρωτεϊνικές μπάρες της

H Fitness Meals ένωσε τις δυνάμεις της με τη μεγαλύτερη οικογένεια fitness στην Ελλάδα, την X-Treme Stores, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις της άθλησης και...

Ετικέτες για ζάχαρη και γλυκαντικά: Αντιλήψεις και στάσεις των καταναλωτών

Ποιες ετικέτες εμπιστεύονται, τι προτιμούν, ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης

Με self test και όχι με rapid οι ανήλικοι σε εστιατόρια και μπαρ –Μπαράζ ελέγχων και διπλάσια πρόστιμα από αύριο

Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών οι ημιεξωτερικοί χώροι της εστίασης

Alert- ΕΦΕΤ: Ανάκληση Ελληνικής τυροσαλάτας λόγω συντηρητικών

Διαπιστώθηκε υπέρβαση των ανωτάτων επιτρεπόμενων ορίων στα πρόσθετα βενζοϊκό και σορβικό οξύ.

Έκπληξη! Το… “σκούρο πράγμα” στον βραστήρα τελικά είναι καλό!

Το νερό βρύσης προστατευτική ασπίδα κατά των μικροπλαστικών

Decaf: Πόση καφεΐνη έχει ο Ντεκαφεϊνέ;

Οι μέθοδοι αφαίρεσης της καφεΐνης

Pop Market: Ο νέος παίχτης στο delivery παντοπωλείου

Η Ελληνική startup στο «σκοτεινό μοντέλο παντοπωλείου»

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο