Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

ΗΠΑ: Νέα ανάκληση κατεψυγμένων γαρίδων λόγω σαλμονέλας

Εκατοντάδες καταναλωτές εκτιμάται πως έχουν αγοράσει τα προϊόντα

Το σχέδιο της Mondelez International για την Chipita

Η συνέντευξη του CEO της Mondelez Dirk Van de Put στο CNBC.

Η Θέση του ΕΦΕΤ για το διοξείδιο του τιτανίου (Ε 171)

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το πρόσθετο τροφίμων.

Ιστορία τροφίμων: Η πρώτη βιομηχανική παιδική τροφή

1927: Ποιος και πως συνέλαβε την ιδέα της έτοιμης τροφής για βρέφη.

Ήρθαν οι οικολογικές σοκολάτες με περιτύλιγμα από χαρτοπολτό αντί για αλουμίνιο

Η Fairafric καλεί και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχουν παράθυρα στα σούπερ μάρκετ;

Όλα είναι μελετημένα μέχρι… κεραίας

ΗΠΑ: Έξαρση κρουσμάτων κολοβακτηριδίου E. Coli από πισίνα και πάρκο νερού

Πώς να προστατευτείτε από μικρόβια στις πισίνες

Κολοβακτηρίδιο E.coli: Πολλά περιστατικά μόλυνσης από μπέργκερ στη Φιλανδία

Προσοχή στα μεσαία ψημένα μπιφτέκια

256 τόνοι ζωοτροφών σε πληγέντες κτηνοτρόφους μέχρι τις 13 Αυγούστου

Λιβανός: Συγκλονιστική η συμπαράσταση προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας

Η Salmonella είναι η πιο κοινή αιτία τροφικής δηλητηρίασης στην Ε.Ε.

Μία στις τρείς τροφικές δηλητηριάσεις προκλήθηκε από Salmonella.Της Ελένης Καράγιωργα Βούγα*

4.626 οι παραβατικές επιχειρήσεις τροφίμων, σύμφωνα με τους ελέγχους της Υγειονομικής υπηρεσίας το 2020

Στο 13,2% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν εντοπίστηκαν παραβάσεις από τους ελεγκτές δημόσιας υγείας.

Τεχνολογία τροφίμων: Πώς φτιάχνεται το vegan τυρί;

 Αν και οι εταιρείες δεν δημοσιοποιούν την τεχνολογία τους υπάρχει μία γενική πρακτική.

Ιστορία τροφίμων: Ο άνθρωπος που επινόησε το supermarket, εισήγαγε τον όρο self service, τα καρότσια, τους διαδρόμους και τα ταμεία

Ποιο και πότε δημιουργήθηκε το πρώτο παντοπωλείο αυτοεξυπηρέτησης- «πρόδρομος» των σημερινών super market.

Υπερυψηλή υδροστατική πίεση: αύξηση χρόνου ζωής με διατήρηση θρεπτικών συστατικών

Μέθοδος HPP ή αλλιώς pascalization. Του Γιώργου Μορφονιού*

Το έριξαν στο παγωτό λόγω καύσωνα οι Έλληνες

Με διψήφιο αριθμό τρέχει η αγορά

Επιστήμονες τροφίμων έφτιαξαν παγκόσμιο άτλα για τη λιστέρια

Με στόχο να γίνει ευκολότερη η ανίχνευση σε περιστατικά ανάκλησης τροφίμων

Γιατί οι κατσίκες μπορούν να γίνουν οι πιο φθηνοί πυροσβέστες

Πώς δημιουργούν αντιπυρική ζώνη

Σαλμονέλα: Ανακαλούνται 27 τόνοι κατεψυγμένου κοτόπουλου από τη Serenade Foods

Πολλοί καταναλωτές τα έχουν ήδη προμηθευτεί

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πως μια πληγή στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση

Η μικροχλωρίδα του δέρματος και το περιβάλλον μολύνει τις πληγές, αναπτύσσονται αποικίες παθογόνων μικροοργανισμών και μολύνονται τα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης