Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Περιβάλλον / Βιωσιμότητα

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / Βιωσιμότητα

Διαδικτυακή Ημερίδα “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  Κ & Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” “Insects and Algae: Alternative Food and Feed Sources” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου...

Food label: Στα “σκαριά” ενοποιημένο σύστημα οικολογικής επισήμανσης στη Βρετανία

Η έρευνα της FSA έδειξε ότι το 48% των ανθρώπων αισθάνονται ευθύνη για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και της βιωσιμότητας

Johnnie Walker: Ξεκινούν οι ψηφιακές δοκιμές για το νέο μπουκάλι

Το νέο μπουκάλι του δημοφιλούς ουίσκι θα είναι πιο ελαφρύ χωρίς να επηρεαστεί το σχήμα και η αντοχή του.

O vegan τόνος στη λίστα του ΤΙΜΕ με τις 100 καλύτερες ανακαλύψεις του 2021

O φυτικός τόνος κατηγορίας σούσι λύνει πολλά προβλήματα στην παραδοσιακή βιομηχανία θαλασσινών, όπως η υπεραλίευση και η πλαστική ρύπανση

Βιομηχανία τροφίμων και Food Sustainability: Πως ορίζεται και πως εξασφαλίζεται

Πώς ορίζεται ένα φαγητό ως βιώσιμο; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια; Και αν ναι, πώς και ποιος εξασφαλίζει ότι αυτά εφαρμόζονται;

Υποστηρικτές της PETA “κλέβουν” πελάτες έξω από τα Starbucks με δέλεαρ δωρεάν καφέ!

Αντιδρούν στην υπερβολικές χρεώσεις του γάλακτος φυτικής προέλευσης.

Food Waste: Ο Νόμος 4819/2021 και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων

Οι ορθές πρακτικές προμηθειών και αποθήκευσης εμπορευμάτων για την αντιμετώπιση του Food Waste και ο πρόσφατος νόμος για τη διαχείριση αποβλήτων

CNN Greece: Η συζήτηση για το Food Sustainability και τις νέες τάσεις στην διατροφή

Μια συζήτηση με πρωτοβουλία του φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο CNN Greece

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia

Το ψάρι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρώνε τα παιδιά – SOS από ειδικούς

Ποιο ψάρι απειλεί την υγεία των παιδιών σύμφωνα με...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης