Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Τα ψάρια με χαμηλά επίπεδα υδραργύρου – Τι γίνεται με τις ιχθυοκαλλιέργειες
Το βιοτικό επίπεδο επηρεάζει τα ποσοστά τροφικών δηλητηριάσεων
ΕΕ: Τροποποιούνται οι ουσίες στα πλαστικά υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
Διαβήτης: Εμφύτευμα κάψουλας ελέγχει την απελευθέρωση ινσουλίνης με… μουσική ροκ!
Συνδυασμός κετογονικής και διαλείπουσας νηστείας: Μελέτη για την επίδραση στο σώμα και σε βασικούς δείκτες
Που πήγε το παστέλι;
Γίγαντες τροφίμων αναλαμβάνουν δράση ενόψει του Ευρωπαϊκού κανονισμού για την αποψίλωση των δασών
Νέες έρευνες για τα ζυμωμένα τρόφιμα
Υποβλήθηκε η πρώτη αίτηση για πώληση καλλιεργημένου κρέατος στην Ευρώπη
Έτσι ξαφνικά… το σούσι έγινε το πιο δημοφιλές μεσημεριανό στη Βρετανία
Κομμένα φρούτα σε σουπερμάρκετ: Πόσο μπορούν να παραμείνουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος;
Η μνήμη μας και τα τρόφιμα
Μαθαίνοντας στα παιδιά τη σωστή διατροφή καταπολεμούμε την παχυσαρκία
Το χρέος της βιομηχανίας ως προς τα δάση του πλανήτη
Δουβλίνο: Tέλος στις πλαστικές σακούλες απορριμμάτων
Νέα από την Κροατία
Οι τιμές ενέργειας και ο χειμώνας που έρχεται
Η ΕΕ αντιμέτωπη με τη θεωρία του «μεγάλου στασιμοπληθωρισμού» στα τρόφιμα
ΓΙΩΤΗΣ εναντίον ΙΟΝ: Ο «πόλεμος της κουβερτούρας» – Η ΙΟΝ αλλάζει συσκευασία και διαφήμιση
Πως θα επηρεάσει τις πωλήσεις, τo σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας