Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Τρεις σημαντικές βραβεύσεις στα Education Leaders Awards 2023

Επιβεβαιώθηκε η συνεισφορά του φορέα πιστοποίησης στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Με το απόλυτο 13 στα 13, στο Μόντρεαλ του Καναδά, οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

769 διεθνείς βραβεύσεις παγκοσμίως - Παγκόσμιο ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό.

H WORLD HALAL TRUST GREECE στην λίστα του SFDA

Η μοναδική εταιρία Πιστοποίησης ΧΑΛΑΛ η οποία είναι διαπιστευμένη και αναγνωρισμένη από το κράτος του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και τον αρμόδιο φορέα SFDA.

Τα καλύτερα κρασιά του κόσμου – Decanter World Wine Awards 2023

Η Ελλάδα ανάμεσα στην 50άδα με δυο κρασιά από τη Σαντορίνη.

Το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύεται με Crystal Taste Award!

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες.

ΗΠΕΙΡΟΣ: 6 διακρίσεις γεύσης στα Mediterranean Taste Awards

Βραβεία για τη Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, τη Φέτα ΠΟΠ, Αλειφωτή, Ταλαγάνι Αποστόλου και ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Νέες διεθνείς διακρίσεις για “Το Χωρικό” και “Το Παραδοσιακόν”

Βραβεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITΙ) στα Mediterranean Taste Awards 2023.

Οι μεγαλύτεροι Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα μιλούν για τη σημασία των Προτύπων στην Ασφάλεια Τροφίμων

Οι υπεύθυνοι πιστοποίησης σε πέντε από τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης στη χώρα, μίλησαν στο Cibum για τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών.

Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων: Η νέα εξίσωση – Του Νίκου Γδοντέλη

Γιατί τα πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων είναι "ορφανά" χωρίς το Food Safety Culture.

Ε. Μάνθου (MEGAS ΥEEROS): “Το μυστικό της επιτυχίας η συνεχής επένδυση σε έρευνα και καινοτομία”

Συνέντευξη της Ευανθίας Μάνθου R&D Specialist στην εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ στο cibum.

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου.

Χρυσό βραβείο γεύσης για την καλύτερη βιολογική λεμονάδα της Μεσογείου!

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα της.

Αυγοτάραχο Trikalinos: Το καλύτερο Ελληνικό προϊόν και ένα από τα 30 καλύτερα του κόσμου!

Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.

 Γ. Δαλακούρα (Letrina): Με όπλα το πείσμα και το χαμόγελο της κατέκτησε την ελληνική πιστοποίηση

Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.

FSSC 22000 – Έκδοση 6: Έναρξη πιστοποιήσεων από 1η Απριλίου 2024

Όλοι οι οργανισμοί πρέπει να ολοκληρώσουν τον έλεγχο αναβάθμισης της νέας έκδοσης έως τις 31 Μαρτίου 2025.

Η “έφοδος” του Ε.ΣΥ.Δ. και της Ευρωπαϊκής Ε.Α. στην ΛΕΤΡΙΝΑ (Φωτορεπορτάζ)

Φωτορεπορτάζ του cibum από την επιθεώρηση του Εθνικού Σύστηματος Διαπίστευσης και της Ευρωπαϊκής Συνεργασίας για τη Διαπίστευση, στα κεντρικά γραφεία του φορέα Πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ.

Fine Water Summit 2023: “Το νερό αξίζει της προσοχής μας”

Στην Αθήνα τo Fine Water Summit με πρωτοβουλία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ.

Η ελληνική GREEN COLA σε τροχιά διεθνούς αναγνώρισης!

Product of the Year Gulf 2023 στην ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της Nielsen, σε δείγμα 3.600 καταναλωτών στις Χώρες του Κόλπου.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαπιστεύθηκε για το πρότυπο ISO/IEC27701:2019 για τα προσωπικά δεδομένα

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πρώτος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα που διαπιστεύθηκε για το πρότυπο ISO/IEC27701:2019.

ΔΩΔΩΝΗ: Βράβευση για Εξαγωγική Αριστεία στα Greek Exports Awards 2023

Β. Βροχίδης: "Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου".

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο