Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Γ. Καββαθάς στο cibum: Σε οριακή κατάσταση οι μικρές επιχειρήσεις εστίασης – Αύξηση του κόστους ενέργειας 87,2%!

Συνέντευξη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργου Καββαθά, στο cibum.

Α. Αποστολάκος: Τα παράδοξα στη λιανική των ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, τη λειτουργία των κεντρικών αγορών, τις ανατιμήσεις, τις εξαγωγές και τις τάσεις των Ελλήνων καταναλωτών

Α. Μέγα, Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής: Ευκαιρίες και κίνδυνοι διαβάζοντας τη λίστα του Taste Atlas

Η Δρ Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, σχολιάζει στο cibum για την καλή επίδοση των ελληνικών τυριών στη λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Ε. Κατσούλη: Η δημιουργός του kids food blog «Little Hands»

Η νηπιαγωγός Ελένη Κατσούλη είχε μαζί της στην κουζίνα το μωρό της, όταν μαγείρευε, και ο γιός της ξεκίνησε να μαγειρεύει από... 18 μηνών.

Ι. Λουμίδης στο cibum: Ο «άγραφος κανόνας» που οδήγησε στην επιτυχία των καφεκοπτείων Λουμίδη

Ένας από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς Λουμίδη και Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη ο Ιάσωνας Λουμίδης μίλησε στο cibum και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε «πέρα από το όνομα» και να γνωρίσουμε καλύτερα την οικογένεια που έβαλε την σφραγίδα της στην ιστορία του καφέ στην Ελλάδα

Α. Ζαμπέλας: Δυναμική εκστρατεία του ΕΦΕΤ μέσω Facebook, Instagram, Twitter και Youtube, για την ασφάλεια τροφίμων

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ υπάρχει ελλιπής γνώση σχετικά με τον ρόλο που παίζει η επιστήμη στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας τροφίμων, αλλά και τον ρόλο της EFSA

Π. Τσαβαρή: Η “viral” μαγείρισσα από τη Σύμη, που… “σπάει τα κοντέρ” των social media

Με κίνητρο το πάθος και οδηγό την αγάπη της για τη Σύμη, η κ. Πόπη Τσαβαρή κατάφερε να κάνει γνωστή τη Συμιακή κουζίνα εντός και εκτός Ελλάδας

Κτήμα ΑΛΦΑ: Επένδυση 25 εκατ. ευρώ στο νέο υπόγειο οινοποιείο στο Αμύνταιο

Το ιδιαίτερο βαρυτικό και βιοκλιματικό οινοποιείο βρίσκεται σε τρία υπόγεια επίπεδα και θα αξιοποιεί την αυτονόητη, αλλά πανίσχυρη δύναμη της βαρύτητας, για τη δημιουργία -μεταξύ άλλων- μιας νέας γενιάς αφρωδών λευκών κρασιών από την ποικιλία «Ξινόμαυρο»

The Greek Sommelier: Ένας Πειραιώτης, head sommelier στο Λονδίνο

Ο 37χρονος Κλέαρχος Κανελλάκης που ξεκίνησε από τον Πειραιά, και έγινε πολύ γρήγορα head sommelier σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Westminster στο Λονδίνο, μίλησε στο cibum για την πορεία του, για τους στόχους του, για τα ελληνικά κρασιά, για το "οινικό πάθος" αλλά και για τα "καλά κρυμμένα" μυστικά της οινογνωσίας.

Solar Beer: Το πρώτο ελληνικό ηλιακό ζυθοποιείο

Το μοναδικό Ελληνικό ζυθοποιείο που λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες βρίσκεται στην Ξάνθη - Εξοικονόμηση 100 λίτρων πετρελαίου για δύο τόνους μπύρας

Α. Ζαμπέλας στο cibum: Γιατί ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ έχει χάσει τον ύπνο του…

Μία εφ' όλης της ύλης Συνέντευξη στην Ελένη Τσαγκά για τις ευπάθειες του ΕΦΕΤ, την υποστελέχωση, τους ελέγχους και την ακεραιότητα των Επιθεωρητών

Α. Κουρής -“Νήσος”: Η Μπύρα είναι το νέο κόκκινο κρασί

Η μπύρα Νήσος απέκτησε το ευρωπαϊκό σήμα πιστοποίησης ποιότητας AFQ

Εργαστήρια Tsakalidis: Η Β. Νταλή μιλάει στο cibum για τον έλεγχο υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα, τα εργαστήριά μπορούν να  προσανατολίσουν τους πελάτες προς την επιλογή της σωστής αναλυτικής προσέγγισης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή ρυθμιστικά πρότυπα

Α. Χαζάπη-Πίττα: Ζοφερό το περιβάλλον για τις ελληνικές εξαγωγές λόγω του πολέμου

"Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός, ότι τόσο η Ρωσία, όσο και η Ουκρανία αλλά και η Λευκορωσία δεν περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών εξαγωγών"

Θ. Αγγελάκης: Συνθήκες “ασφυξίας” στην Ελληνική πτηνοτροφία

Εκτός από το αυξημένο κόστος των ζωοτροφών ο κλάδος έχει να αντιμετωπίσει και την μειωμένη επάρκεια τους

Ν. Χριστόπουλος: Ο οινοποιός με την μικρή παραγωγή και το μεγάλο πάθος

Ο οινοποιός που "έσπασε" την παράδοση της περιοχής όπου κυριαρχεί ο ροδίτης και λευκές ποικιλίες και επένδυσε σε κόκκινες ποικιλίες Cabernet Sauvignon και SYRAH

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Ηλίας Αλεξίου μιλάει στο Cibum και την Κατερίνα Κουδούνα για όλους και για όλα

Η επίθεση με μπαλτά, η Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, οι δυσκολίες του Έλληνα τεχνολόγου Τροφίμων, το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων στη χώρα μας και το food fraud

Ποτοποιία ΠΟΛΥΚΑΛΑ: Από τον “ανιχνευτή γεύσεων” το 1897 στο σύγχρονο και πετυχημένο brand

Η ιστορική Αθηναϊκή ποτοποιία που εξακολουθεί να πρωτοπορεί στα λικέρ

Σάββας Πελτέκης – TÜV HELLAS (TÜV NORD): Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τα πιο μεγάλα όνειρα…

Ο CEO του TÜV HELLAS (TÜV NORD) του 7ου μεγαλύτερου Οργανισμού Επιθεώρησης – Πιστοποίησης παγκοσμίως, μιλάει από καρδιάς στην Ελένη Τσαγκά

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο