Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Top quality 4u

ΑρχικήTop quality 4u

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ψωμί Σίτου PLUS  

το μοναδικό ψωμί για τοστ με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D

Μύλοι Κρήτης: Πολύσπορο Γλυκαιμικού Δείκτη 48  

Τα τρόφιμα με χαμηλό ΓΔ, κάτω του 55, συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

FOOD SURFING: Jams with Alcohol 

Το jam συνάντησε το coctail και το πρωινό έγινε... τζάμι.

ΗΠΕΙΡΟΣ FIT & SLIM: Το Αιγοπρόβειο τυρί σε άλμη!

Μόνο 6% λιπαρά και σε συνδυασμό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 21%

Φούρνος ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ: Βιολογικό Παξιμάδι Βρώμης 

Φουρνίζει στα Σφακιά και κάνει ΝΤΟΥ στην γεύση!

VitaFree: Τα “ροζ” αλμυρά μπισκότα με βρώμη

Η Ελληνική μπισκοτοποιία Vita free έχει στόχο να καινοτομεί και να βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

SARY: Το πρώτο Vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς

Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας.

Άλλο και τούτο! Μαργαρίνη με στραγγιστό γιαούρτι από τη Μινέρβα!

-"Τι θα φας;" - "Ψωμί με φαστ".

TRATA SALAD POCKET: Σαλάτα με Λαχανικά, Φασόλια & Σολομό  

Ένα superfood διαθέσιμο πάντα και παντού.

Παστουρμάς ΜΙΡΑΝ: Πίστη στην παράδοση και στην ποιότητα

Μερικά πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στις προτιμήσεις των καταναλωτών χάρη στην επιμονή ορισμένων επαγγελματιών της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Nikolopoulou foods: Vegan φυτικό Μπιφτέκι

Το Genius meat free φυτικό Μπιφτέκι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το συμβατικό.

Nestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι…

... γιατί στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά.

ΑΡΟΣΙΣ: Φακόρυζο για όσους αναζητούν γεύση και θρεπτική αξία

Η νέα σειρά ανάμεικτων οσπρίων με δημητριακά της Ελληνικής εταιρείας ΑΡΟΣΙΣ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ: Το “ρόφημα της γνώσης” για βελτίωση γνωστικής και νοητικής ικανότητας

Περιέχει κρόκο, φύλλα ελιάς, μελισσόχορτο, φασκόμηλο και δενδρολίβανο.

Ενισχυμένο αλεύρι για τσουρέκι από τους Μύλους Παπαφίλη

Αλεύρι υψηλής πρωτεΐνης ιδανικό για κάθε όλους τους τύπους τσουρεκιού, κρουασάν, πανετόνε, μπριός, ντόνατς, φύλλο μπουγάτσας, και για πολλά άλλα αρτοσκευάσματα.

ΝΙΑΜΑ Gluten Free: Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη

Το κριθαράκι της ΝΙΑΜΑ παρασκευάζεται στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Μας φέρνει το Ελαιοπουλάκι, το μοναδικό.

Ελαιοπουλάκι® - Γέννημα θρέμμα Αγγελάκη

TRIKALINOS: Παραδοσιακό Αυγοτάραχο έτσι απλά

Γεύση ποιότητας

”τo MANNA” Τσατσαρωνάκη: Παξιμάδια με 27% φυτικές πρωτείνες είναι εδώ

Υγιεινές επιλογές κάθε στιγμή

Η ανάρτηση μιας επιχείρησης στο cibum.gr δεν αποτελεί πρόταση αγοράς και δεν φέρουμε ευθύνη για την εγγυρότητα, ισχύ και το επίπεδο εφαρμογής των πολιτικών, πιστοποιητικών και βραβείων που αναρτούνται.

Ενταχθείτε στον κατάλογο TOP QUALITY 4U

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img

Ροή Ενημέρωσης