Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά
spot_img

H Έλενα Σαμούρη CFO της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ υλικών διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για το πώς έφτασαν τα προϊόντα μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης να πωλούνται σε περισσότερα από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα και να κατακτήσουν την εμπιστοσύνη της Ελληνίδας νοικοκυράς,  ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και πως αντιμετωπίζει τον μεγάλο ανταγωνισμό στον κλάδο.

Η κ. Σαμούρη αναφέρθηκε στα εμπόδια που προκαλεί στην επιχειρηματικότητα η Ελληνική νομοθεσία και προτείνει λύσεις,  τόνισε τη σημασία που έχουν για τον καταναλωτή οι παράγοντες ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα ενώ αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια προϊόντικής επέκτασης της εταιρείας. 

σαμούρη προιόντος

Το γεγονός πως επικεφαλής της εταιρίας ΣΑΜΟΥΡΗ είναι δύο γυναίκες, η Έλενα και η Αριάνα είναι σπάνιο, αλλά δεν τις έχει δυσκολέψει να εξελίξουν την επιχείρηση τους, αφού όπως λένε η σκληρή δουλειά δεν έχει φύλο.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα