Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος σχετικά με την δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων

ΑρχικήΝέαΗ Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος σχετικά με την δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων
spot_img

Με σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, θέλοντας να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου, προέβη στην πιο κάτω ανακοίνωση:

“Αναφορικά με την τροπολογία που κατετέθη με τίτλο: Έκτακτα μέτρα για την εξασφάλιση της επάρκειας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων για την επισιτιστική ασφάλεια και την αποφυγή αθέμιτων εμπορικών πρακτικών, αναμένουμε την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σύμφωνα με την οποία θα περιγράφονται οι επιχειρήσεις που οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση με τα στοιχεία των αποθεμάτων.

- Advertisement -

Σχετικά με τα αρτοποιεία, οι προϋποθέσεις για την υποχρέωση δήλωσης αποθεμάτων κυρίως για άλευρα και ηλιέλαιο, θα αποσαφηνιστούν με την έκδοση της παραπάνω Κ.Υ.Α.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες.

Εκ της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος”

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα