Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Βασικά θέματα της επιστήμης τροφίμων για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Επιστημονικά άρθρα και δημοσιεύσεις, παρουσίαση βιβλίων και πτυχιακές/μεταπτυχιακές διατριβές.
Plant based καλαμάρι προ των πυλών
Plant-based innovation: From fermentation-derived calamari. 14-Jun-2021 By Flora Southey
Βενζόλιο
Χημικός Επιμολυντής.
ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ
Γλυκαντικό
Σορβικό οξύ
Το ''αθώο'' συντηρητικό ή ο δούρειος ίππος.
Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές