Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές” – Εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ

ΑρχικήΝέα"Το ελαιόλαδο και η Βιομηχανία Τυποποίησής του, προβλήματα και προοπτικές" - Εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ
spot_img

Εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ για το ελαιόλαδο την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6.00μμ
στην Αίθουσα του ΒΕΑ.

Η παρουσίαση των σημαντικότερων επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο της τυποποίησης, διακίνησης και εξαγωγής ελαιολάδου θα πρωταγωνιστήσει στην ανοιχτή εσπερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου), την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 6.00μμ στην Αίθουσα του ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών), Ακαδημίας 18, Αθήνα.

Από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα είναι εισηγητής ο Γενικός Γραμματέας του κ. Γιώργος Στρατάκος, με θέμα «τα μέτρα και τις δράσεις για τον ελαιοκομικό τομέα» ενώ έχει προσκληθεί να απευθύνει χαιρετισμό και ο Υπουργός κ. Κώστας Τσιάρας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αλκοόλης και Τροφίμων του Γενικού Χημείου του Κράτους (ΑΑΔΕ) Δρ. Διονυσία Στεφανίτση θα αναλύσει το επίκαιρο θέμα: «Επιμολυντές ελαιολάδου: Η περίπτωση των υδρογονανθράκων παραφινελαίων”.

Ακολούθως, στην “ Διεθνοποίηση των ελληνικών ελαιοκομικών επιχειρήσεων” θα αναφερθεί ο κ. Γιάννης Ρέτσας, Γεν. Δντής ανάπτυξης εξωτερικού εμπορίου του ENTERPRISE GREECE ενώ ο Πρόεδρος του ΠΣΕ & ΣΕΚ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης θα περιγράψει τρόπους και διαδικασίες με την εισήγησή του “Βελτιώνοντας την εξωστρέφεια του ελληνικού ελαιολάδου”.

Το εξίσου ενδιαφέρον θέμα “ Ελαιόλαδο και μαζική εστίαση”, θα αναπτύξει ο καταλληλότερος κ. Γιώργος Καββαθάς ως Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ & ΓΣΕΒΕΕ.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΒΙΤΕΛ, στην διάρκεια της εσπερίδας, το Δ.Σ θα βραβεύσει τον επί σειρά ετών (2001-2020) Πρόεδρό του κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη και τον Διευθυντή του κ. Παναγιώτη Καραντώνη.

Ακολουθεί η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εσπερίδας.

Δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες στο 2103238856, info@sevitel.gr, αρμόδιος κ. Γιώργος Μητράκος.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο