cibum team
Ελληνικό ομαδικό περίπτερο για το 2022 στην 96η διεθνή έκθεση τροφίμων και αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων του Βερολίνου (International Green Week Berlin), με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η International Green Week Berlin πραγματοποιείται ετησίως στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα, είναι μια από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.
Το 2022 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την έκθεση, με τον CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού, Martin Ecknig, να δηλώνει: «Το 2022 ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου γιορτάζει την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυσή του. Με την International Green Week, που αποτελεί το highlight για το κοινό, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το επετειακό έτος και να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι ο κλάδος των εμπορικών εκθέσεων βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης».
Οι ελληνικές εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία στις δέκα μέρες, που θα διαρκέσει η έκθεση, πέρα από το να γνωρίσουν και να προωθήσουν στον Γερμανό καταναλωτή παραδοσιακά προϊόντα, να επιδιώξουν εμπορικές συμφωνίες πώλησης των προϊόντων τους και σε εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων.
Ταυτόχρονα με την International Green Week Berlin και συγκεκριμένα από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η HIPPOLOGICA, μια εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων ιππασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 25 του Εκθεσιακού Κέντρου του Βερολίνου. Με την παράλληλη αυτή εκδήλωση, οι διοργανωτές αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για πληροφορίες σχετικά με την International Green Week 2022 και το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Γιώργος Βάρσος: Οι “πικρές” στιγμές της γλυκιάς ιστορίας της θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών
Αυξήσεις στην τιμή των ζυμαρικών λόγω της αυξανόμενης τιμής σκληρού σίτου.
Νέο Βιβλίο: Qualitative Analysis of Food Products
H Ελλάδα χάνει τη μάχη και για το ελληνικό γιαούρτι
Vertical Farming: Γιατί λένε οι ειδικοί πως ήρθε για να μείνει;
Βρετανία: Κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας βοοειδών σε αγρόκτημα
Δεκάδες παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από κολατσιό σε κυλικεία
ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα νέα σήματα πιστοποίησης AGRO
Το καινοτόμο κριτσίνι του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Τα εργοστάσια τροφίμων του μέλλοντος.
Η παγκόσμια εξάπλωση της Salmonella enteritidis μέσω των πουλερικών
e – supermarket: πρώτος στο μυαλό των καταναλωτών ο Σκλαβενίτης