Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόσκληση από την Περιφέρεια Αττικής για συμμετοχή στην διεθνή έκθεση οίνων – ποτών “PROWEIN 2023”

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόσκληση από την Περιφέρεια Αττικής για συμμετοχή στην διεθνή έκθεση οίνων – ποτών "PROWEIN 2023"
spot_img

Επιδότηση της συμμετοχής κατά 80% για την ενοικίαση χώρου εντός ομαδικού περιπτέρου – 19 έως 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Δυναμική θα είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικης στη διεθνή έκθεση για το κρασί και τα ποτά «PROWEIN 2023», που θα πραγματοποιηθεί από 19 – 21 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με συνεκθέτες στο περίπτερο, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο..

    Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια καλεί τις επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την 16η Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα θα επιδοτήσει το κόστος της συμμετοχής τους κατά 80% για την ενοικίαση χώρου εντός ομαδικού περιπτέρου.

   Προϋπόθεση για να υποβάλει αίτηση κάποια επιχείρηση, είναι οι εγκαταστάσεις του ιδιόκτητου οινοποιείου της να βρίσκονται εντός της Περιφέρειας Αττικής. Προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρηματικές δραστηριότητες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

   Σημειώνεται, ότι η έκθεση ProWein είναι μια από τις κορυφαίες για τον οίνο και τα αλκοολούχα ποτά παγκοσμίως και ιδιαίτερα σημαντική για την ελληνική οινοποιία καθώς η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, το 39% – 50% του συνόλου των εξαγωγών οίνων.

   Σε δήλωσή του, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή η συνεχής προσπάθεια προώθησης των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ενώ αναφερόμενος στην συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην «PROWEIN 2023», επισήμανε ότι «πρόκειται για ακόμη μία σπουδαία συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής για την ανάδειξη και την προώθηση των εξαιρετικής ποιότητας οινικών προϊόντων, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωρισιμότητα των αττικών οίνων στο διεθνές περιβάλλον και ταυτόχρονα ενδυναμώνοντας τις ελληνικές εξαγωγές».

   Περισσότερες πληροφορίες παρεχονται στο link: https://bit.ly/3SKqhle 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο