Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2025
8.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»: 15 βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό LONDON IOOC 2022

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβεία«Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»: 15 βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό LONDON IOOC 2022
spot_img

Τέσσερα πλατινένια, έξι χρυσά και πέντε ασημένια βραβεία μετά από τυφλή γευσιγνωσία στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LONDON International Olive Oil Competition 2022

Μεγάλη διάκριση, με 15 βραβεία σε 15 συμμετοχές στους «βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», από την Σπάρτη Λακωνίας, σημειώθηκε στον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου LONDON International Olive Oil Competition 2022 (LONDON IOOC 2022), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες. Ένας διαγωνισμός κύρους, με υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, καθώς εφαρμόζει αυστηρά standards αξιολόγησης και γευστικές μεθόδους, όπως ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον LONDON IOOC γίνεται με την αυστηρή μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους. Ο βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό συμμετοχών, που για το 2022 έφτασε τα 963 ελαιόλαδα προερχόμενα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι «βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου, LONDON IOOC 2022, με δεκαπέντε (15) εξειδικευμένα βιολογικά – gourmet ελαιόλαδα τους, συγκεντρώνοντας βαθμολογίες που ξεπέρασαν ακόμα και το 96% και τιμήθηκαν με τον αριθμό των δεκαπέντε (15) βραβείων σε όλα τα δείγματα ελαιολάδων τους, διάκριση που σηματοδοτεί το υψηλό επίπεδο των βιολογικών ελαιολάδων στη χώρα μας. Οι «βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» ξεπερνούν και επίσημα πλέον, τα 500 διεθνή βραβεία, δημιουργώντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ 514 διεθνών βραβεύσεων στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο