Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

ΠΟΕΕΤ: Νέα κλαδική Συλλογική Σύμβαση για τους 70.000 εργαζόμενους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Αυξήσεις στους μισθούς

ΠΟΕΕΤ και ΣΕΤΚΕ θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να κηρυχθεί από το υπουργείο Εργασίας η σύμβαση ως γενικώς υποχρεωτική.

Ημερίδα: Ο Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή πραγματικότητα

Η πρωτοβουλία της ΠΕΤΕΤ για ανταλλαγή απόψεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την επικοινωνία με τους φοιτητές ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.

Δριμύ κατηγορώ για την βιομηχανία κρέατος στις ΗΠΑ – Λειτουργούσαν χωρίς μέτρα προστασίας για covid – 18.000 θάνατοι

Νέα επίσημη έκθεση αποκαλύπτει πιέσεις για λειτουργία του κλάδου της συσκευασίας κρέατος "με κάθε κόστος" στις ΗΠΑ, κάτι που οδήγησε σε 334.000 ασθένειες και 18.000 θανάτους από COVID-19.

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ και άλλων πληροφοριακών συστημάτων

Διακόπτεται και η εξυπηρέτηση των πολιτών από το τηλεφωνικό κέντρο 1555

Εργαζόμενοι στον επισιτισμό: Υποχρεωτική η Συλλογική σύμβαση – Ποιοι θα δουν αυξήσεις

Αυξήσεις για 400.000 εργαζομένους - Ιδιαίτερα ευνοημένοι το προσωπικό κουζίνας και οι διανομείς

ΠΕΤΕΤ: Πρωτοβουλία για τα Επαγγελματικά δικαιώματα Επιστημόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων - ΠΕΤΕΤ, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της για ανανέωση, ενοποίηση και εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών της.

Εργαζόμενοι σε ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια: Ποιοι οι μισθοί μετά την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Την Υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ)

Η οικογένεια εργαζόμενου στην μεγαλύτερη εταιρεία κρέατος στον κόσμο που πέθανε από covid, μηνύει την JBS

Παρά τις κυβερνητικές εντολές, σε φωτογραφίες φαίνονται εργαζόμενοι στην JBS να μοιράζονται τραπέζια χωρίς κανένα εμπόδιο ή μάσκες

Παραιτήσεις εργαζομένων στη Βιομηχανία τροφίμων – Το μυστικό για τη σωστή διαχείριση και διατήρηση

Το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μίας επιχείρησης τροφίμων, είναι η διατήρηση και η σταθερότητα των εργαζομένων

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Ένα υποχρεωτικό rapid test την εβδομάδα

Η Απόφαση αφορά τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία: «Με το βλέμμα στον άνθρωπο»

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, μετά από αναγκαστική παύση λίγων ετών, θα διοργανωθεί και πάλι φέτος. Το 3ο κατά σειρά Συνέδριο, θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Starbucks ΗΠΑ, αυξάνει τους μισθούς για να μην ιδρύσουν οι εργαζόμενοι συνδικάτο

Οι παροχές στους εργαζόμενους θα εφαρμοστούν μόνο στα καταστήματα οι εργαζόμενοι των οποίων δεν έχουν συνδικαλιστεί

Ο ΣΕΑΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

H Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, που έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO), εορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Απριλίου, με σκοπό την προαγωγή της πρόληψης ατυχημάτων και ασθενειών κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Αρτοποιοί και εργαζόμενοι σε φούρνους: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν ακολουθήσετε αυτόν τον κλάδο

Πως είναι πραγματικά η δουλειά σε έναν φούρνο και για τους υπαλλήλους αλλά και για τους ιδιοκτήτες

Επεξηγήσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού – Πως διαμορφώνεται για κάθε εργαζόμενο

Το ετήσιο όφελος για τους εργαζόμενους από την αύξηση ισούται με έναν επιπλέον μισθό (50 ευρώ η μηνιαία αύξηση επί 14 μισθούς=700 ευρώ)

ΓΣΕΕ: Υποχρεωτική ημιαργία η Μ. Παρασκευή για τα καταστήματα – Εργάσιμη το Μ. Σάββατο

Απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 13.00 της Μεγάλης Παρασκευής

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται- Ποιοι εργαζόμενοι το δικαιούνται – Υπολογισμός με on line εφαρμογή

Πώς θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα έτους 2022 λόγω της πανδημίας Covid-19

Από την 1η Ιουλίου η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε σουπερμάρκετ

Η ψηφιακή κάρτα διασφαλίζει το ωράριο εργασίας και τις υπερωρίες - καθημερινή και άμεση (σε πραγματικό χρόνο) κοινοποίηση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» της έναρξης και λήξης εργασίας

Διεθνή: Σοβαρές καταγγελίες για κακομεταχείριση εργαζομένων από την Amy’s Kitchen

Οι καταγγελίες οδήγησαν πολλά σουπερμάρκετ να εγκαταλείψουν τη μάρκα και να αφαιρέσουν τα προϊόντα της από τα ράφια

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Lidl: Καταγγελία στο Cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από κατάστημα της Αττικής

Σκουλήκι μέσα σε σοκολάτα που πωλείται στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην Ελλάδα βρήκε καταναλωτής.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης